17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой от Спиртала платен драскач на хранилка при Домуза ще да е счупил стола.

boyko100

къде е агитката......

Щом тактиката на един отбор опира до пропуските на противника и пропуснати дузпи,къде са тръгнали незнам? Какви комбинации видя тоя от техните дървари?! И на въпроса къде са ви утрасите е трябвало да му бият един шамар,когато тия тъпани са проблема на целия ни футбол, Заради ултрасчетата на левски,сега техните фенове ще гледат само по телевизията отбора си, хилядите левове за глоби ,заради расизъм и тн. Не му ли направи впечатление,че ултраси липсват,но стадиона си беше пълен?

Вчера само децата в сектор А бяха много повече от лудогорската агитка, байо! Не обиждай на ултраси, защото те са шепа, в сравнение с многохилядната синя България, която обича отбора си и го подкрепя .. което на Кирчо няма как да не му липсва и което няма как да не бъде отразено от чуждестранния журналист - защото къде другаде, освен в Разград, ще видиш такава апатия към предстоящ домакински двубой от Шампионска лига?!

Ами коментар, както трябва да е... Отиваш на мач, пийваш биричка, срещаш се с приятели и се наслаждаваш на мача. Ако победите добре, ако не - е то е само една игра, вземи си още една биричка ;)