17-11-2017 20-11-2018

Коментари

о имало и неинформирани българи. Във Friestaat Bayern/свободна страна Байерн/ с 13 милиона жители не се пройзвежда само аспирин за българите, но и предпочитаните БМВ. Стига с тези османски номера с прякорите - нали се освободихме!

Мафиота Домусчиев прави милиони с башибозука от Лудогонец, това вече не е футбол, още повече български, а мръсен бизнес. И да не смесваме патриотизма с измекярите на мутрата Домус.

прякори, то тогава на турчулята ще им трябват аспирини за главоболието сред поражението, или?

Групата няма капацитет за успешен проект. Справка- захарните заводи, автомобилния в Баховица. Иначе врътки с приватизацията, врътки покрай КТБ, там му е силата. Няма го вече Милко Балев, няма ги успехите.Има само спомени по славното соц. минало. Мъка, мъка.

Измислих подходящ псевдоним на Лудогорец-делиорманската подводница.Звучи ми много добре а и някак си страховито.В Испания има отбор Виляреал на който му викат жълтата подводница.Лудогорец е от делиормана а шефът им потопи/ или поне силно редуцира/ БМФ така че идеално би им лепнал този псевдоним.

Този, който тук се изцери за 7-8 хил. публика в Делиормана, май е сънувал нещо... Средно на мач там има по стотина зрители. С армейците или с говедата на мач има по 3-4 хил., но те са техни фенове. Дори онзи ден за евролигата имаше едва 1/3 пълно стадионче, а то е с капацитет 7500 места. Айде, стига с тъпия експеримент на Домуса. Видяла жабата, че подковават коня, и вдигнала е тя крак.. Жалко, че в Делиормана закриха борбата, коята ни носеше световни титли. И сега се мъчат с футбол, който е непознат спорт за хората там...

Тебе сега туй , ко те е*е ? Пак няма да си излекуваш хемороидите , че да възобновиш половия живот.

TwinDaddy

Тъпия експеримент не е на Домуса, той си е много успешен! Експеримента беше и все още е с т.нар. "грандове", единият от които практически го няма (по този повод дираджиите да оправят името на отбора Глазгоу Рейнджърс, който вече не съществува. Отборът е Рейнджърс ФК. По пътя на Рейнджърс трябваше да мине и ЦСКА, ама нейсе. Тук само от тарикат нагоре, ама пред УЕФА не минават дребни тарикатлъци). Та по повод жабата и коня, бих казал, че в момента имаме един кон в доста добра форма и две дръгливи жаби.

Те другите отбори смятат че лудогорец са напълно преодолими за тях, така че ще видим, кой за кого е преодолим .....

Групата е доста тежка за Лудогорец.Цюрих бяха много силен отбор до преди 1-2 години сега нямам наблюдение но вероятно още са.Кипърският отбор май го гледах срещу едни австрийци когато би в Кипър с 4:0.В най-добрия случай този отбор е равностоен на Разград.Байер е ясно-немски отбор, редовен участник в евротурнирите, но понякога с много слабо представяне в тях, все пак си мисля че срещу тях Разград може да разчита на нещо само в домакинския мач.Прогнозата ми е 3-о място за Разград и между 3 и 5 точки.

ЦСКА и Левски са измислени отбори, специално субсидирани по времето на комунизма от държавата. Къде са сега в свободния свят на конкуренцията и къде са им успехите. Нищо общо нямам с Разград, , но там се създаде един печеливш футболен проект, който може да е пример и за останалите футболни тимове в страната ни. Представят се успешно хората и у нас, където няма кой да им мъти водата, но и на международна сцена. Играят, печелят и се забавляват на красивите си терени и бази и представят достойно България.

Измислен отбор от измислен град!

Друго си е да е в Ловеч.

МЪКА ЛИ БЕ ШОПЕ. ДЕ ГО УЕВСКИ СЕ ГО ТИРЕТО. МАЙ САМО ЗЛОБАТА ВИ ОСТАНА. ИМА ДА СЕ ПЪНЕТЕ ПО СТАДИОНИТЕ И НАКРАЯ ВСУЕ НИТО КУПА НИТО ТИТЛА И УЧАСТИЕ В ПЪРВИТЕ ПАРДОН В ПЪРВИЯ КРЪГ НА ЕВРОТУРНИРИТЕ. МЪККААА МЪКААА И МНОГО ЖАЛКА ЗЛОБА

Асане, когато тези два гранда са се представяли великолепно в Евротурнирите ти си пасял патките по терена дето поритваха Антибиотик 1945, който после припознахте като Кремвишорец. Не си мисли, че с откраднатите пари от Думуза сте някакъв голям отбор. Нямате нито история, нито публика, нито добри футболисти, нито значителни успехи. С купени съдии в БГ ссе видя, че сте дори под нивото на МОЛ ВИДИН! Нищо лично, само факти!

Асенчо

НЕ ПЛАЧИ СИНЕ ПО МОИТЕ КРАКА ИМА БЕЛЕЗИ ОТ ФУГБОЛНИ ОБУВКИ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 55 ГОДИНИ. ТИ НЕ СИ БИЛ В ПРОЕКТ ТОГАВА. ВЪРВИ ПО СТАДИОНИТЕ ВИКАЙ ТОВА ЩЕ ТИ ОСТАНЕ НЕЩАСТНИКО. ПЪК КАКТО КАЗА МЪРСЕЛИНЬО СЛЕД 10 - 15 ГОДИНИ Я КУПА Я ТИТЛА- ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК. ИНАЧЕ ТИ МЪКААА НАЛИ ПЪК ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА ОСТРАНИТЕ ВАДУЦ ОТ ЛИХТЕНЩАЙН

Парите на Ганчев, Батков и сега ТАКИ откъде са ? Чисти ли са? Нямате добри футболисти - това е шега нали? Да напомня за милионните трансфери към и от Лудогорец и на кои отбори продаде футболисти Лудогорец.. Нямате публика - Разград е 30 000 с кокошките и бабите и пак събира 7-8 хиляди на стадиона. В София са 2 милиона, защо ЦСКА и Левски не могат да напълнят 40 000 стадион ??! А ? Купените съдии не свирят в ЕВРОПА но въпреки това отбора е супер успешен, самоиздържа се в момента само от ЕВРОпеийските си приходи. Нямате успехи - виж колко гранда са отстранили Лудогорец последните 5-6 години, колко пъти са играли в групите на ШЛ и на лига ЕВРОПА, а ЦСКА в ШЛ кога? Колко още да чакаме? В заключение - Домуса не е идеален, но създаде работещ модел в Разград, колкото по-рано Левски и ЦСКА вземат НАЙ-успешното от този модел, толкова по-навреме ще си оправят батаците. Хейта няма да помогне на вашите отбори, не знам колко ограничени трябва да сте за да не го разбирате.

Шампионът на България ще играе срещу някакви 4-5 в техните първенства.

6 загуби за Нямахорец! Дай, Боже!