Лудогорец матира Арда в последната секунда

Вандерсон донесе поредните три точки по пътя към десетата титла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще играем до като лайногорец вкара гол.

ай нащи!

Червените магистрални приятелки газ пикаят от завист

Баси футбола! Играчите станали шахматисти. Е затва сме в Д-групата.

Свинете квичат на умряло,защото ще им бият рекорда по поредни титли и осъзнават ,че скоро това няма да им се отдаде .мрете в л...а...й....н...а червени уроди ловешки

Дайте им титлата на гелосаните подопечни преди шампионата и ги махнете от групата! И останалите да играят спокойно за второто място - без нерви и за зрителите, и за съдиите, и за играчите. Не съм сигурен, обаче дали не трябва и евроидиотите да са извън групата, та да си правят спаринги с крейзифорестърите, за кеф на Винету и Гела!

Преди 2 седмици имахте възможност да се докажете срещу гелосаните. Уцелихте ли поне веднъж вратата?

Не знам що реши, че съм фен на ашладисаното ЦСКА. Или всеки, който нарича гелосаните сбиртоци и подуенските аматьори с истинските им имена, няма как да е от друг отбор, викаш?

Според мен съперниците на Лудогорец трябва да си намерят причина да не се явяват на мачовете - така няма да се измъчват зрителите, самите футболисти и най-вече съдиите. Всички срещи Лудогорец ги печели служебно по един или друг начин. това разбира се се вижда и на международния полет на орлите. Порнография!

На друго място е порнографията. Не е силен Лудогорец, ами другите са съвсем калпави. Все се питам, как пък един не доказа в Европа, че незаслужено е на второ място в първенството ни?! Влизат в лига Европа и какво правят?... Ето това е порнография! Иначе, на калпавите отбори съдията им пречи. И публиката също. И формата на топката! Че и вързанките на бутонките!

Ти май си пропуснал тазгодишните мачове в групите какво направиха крейзифорестърите в групата и какво ашладисаното ЦСКА. И сравнението не е в полза на първите, повервай ми!

Десет поредни! Тези ще влязат в Книгата на рекордите на Гинес!

Мачкай,!!!

90+8? Тук явно се е играло до гол. Яко! :) А преди това червен картон за противника. Класика. :) Лудогорец така може да е шампион още 10 години. Трябва да ги е срам. Едва ли. Комплексари...

Арда беше сериозно ощетена сред като съдията не отсъди явна дузпа за спъване в наказателното поле на Делев през първото полувреме! Не знам с или без ВАР, но толерирането на домуза продължава! Честита титла, капанци!

"Арда беше сериозно ощетена" - глупости, оранжадите се чувстват най-ощетени . Ще пукнете от злоба и завист!

Цесекарино и крак да му счупят на Делев няма кой да му вярва , познай защо .