17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е толкова странно , даже въобще не е , че Лудогорец са победили! Странното е, че вече 11 (!?) години не се намери клуб в България, който поне малко да се доближи до организацията, методите на работа, до класата на Лудогорец. Защото, кой каквото и да говори, парите не са всичко.Необходими са, но не решават всичко. Иска се здрава работа, база, работа с подрастващите, качествен подбор на играчи. Не много скъпи, но не и "на килограм". В Лудогорец го правят. И резултатите говорят, че го правят добре. А с резултатите идват и парите. Например, ако победят в сряда, само за отстраняването на тоя отбор, ще получат по-вече от 600 000 евро.

Браво на Лудогорец! Много добър мач направиха! И финансово спечелих от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен: http://prognozi.free.bg

Предателите- Домусчиев да бягат ЗАЕДНО с маймуните към Африка.. Или трябва да го застрелят, за да имаме БЪЛГАРИ - футболисти и да я има България още 1400 години.. Всички турци и маймуняци около Разград, Силистра и Търговище да бягат към Турция и Африка !!! Куршум за Митьо, Сисиньо, Мечка, Мутра, Роберта, Али Соу, Дий Бост, Осман , Мехмед !!!

Куо речи, гонзо гоуеем футбоуист бате, от последната и изгонена каста каста на Индия, до национал, бате, на булгарията, даже го продадоха у Франция за милиони, а той и един гол не можа да вкара, и доказа, че тази каста е неадекватна на индийското развитие, бате!

Абе, ти хапчетата ли си забрави тая сутрин, или си си такъв нередовен по рождение?