Лудогорец се готви за специален мач срещу отбора на Специалния

Пореден престижен двубой в кратката европейска история на шампионите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да е изненада, ако Тотнъм не бият. Антверпен ги сюрпризира миналия кръг. Защо и Лудите да не го направят.

Моу да си готви оставката!

Само тотнъм. Победа с 2 на 1. Гарет бейл ще вкара гол както вкара на английския брайтън. Хари кейн и хюнг мин сон също ще се разпишат Победата на тотнъм ще е трудна защото ще играят на калпав и мизерен стадион. В сравнение със стадиона на тотнъм разлика от хиляди светлинни години.

При победа с 2 на 1 и голове на Гарет Бейл, Хари Кейн и Хюн Мин Сон питам кой от тримата, по дяволите, ще си вкара автогол ?!

:))))) а според мен мачът ще е Х!

да бе!!! глупости! че шпорите малко са играли по замръзналите ниви в Русия и Украина, та раз-арена ще ги уплаши :))) това, което ще ги уплаши е атакуващият футбол на гелосаните! поне Х ще изкарат Лудогорец на своя стадион!

Мими, ти до кой клас си учила в училище? До 4-ти?... Защото пишеш изключително неграмотно. Взимай мерки, за да не се излагаш така друг път.

гелосания да мисли от сега за нов треньор. ха..ха...ха

Къде ще отседнат Тотнъм в Рязанград? В кой хотел? Сутринта в 4 мюезина на джамията ще ги събуди по високоговорителите с призиви за сутрешна молитва! "Кремвиршите" за пореден път ще бъдат разпорени насред Делирмана! КЗЛ-ц!!! АМИН!!!

Лудогорец луди ще ги направи!

Абе, Дир, цял трактат на 10 страници сте сътворили за Делиорманското отборче!!! Какво толкова сте се възбудили? Или Домуса плаща за обширни тинтири-минтири във вашия сайт? Изчакайте довечера как Моуриньо ще отнесе Лайногорец с 34 гола и тогава дрънкайте празни приказки.

Довечера 6:1 за Тотнъм ! Честито на рязаните турчета

Ти даваш 1 гол за Делиормана??? Май си сънувал...

Е при 6:0 ще се отпуснат няма как