17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ласк ги разбиха от преса и от атаки! Въобще не практикуват цъкане назад и в средата по дължина. Домуса можеше да се сдобие с поне още 4 опънати мрежи...

Този африкански отбор защо ли играе в Европа

Голем ден у Разград Се така да продължават

Къв подвиг бе, Те ЛАСК ги изнасилиха направо. Единствения достоен отбор е ЦСКА

0 точки Домус!

Само някой Пияница, Наркоман и Педдераз, пълен Идиот и Олигофрен, може да се интересува от тая фирма- лудогорец. Маймуните да бягат към Африка !!!!! Ето какво казва Христо Ботев, преди тръгне да убива араби и негри и да участва в Априлското Въстание от 1876 г, за Особождения на БЪлгария. Ботев е убивал ТОЧНО негри-маймуни. Можете да видите картини и снимки от Баташкото Клане от 1876 г, когато араби и негри са убивали българи. """Не плачи, майко, не тъжи, че станах ази хайдутин, хайдутин, майко, бунтовник, та тебе клета оставих за първо чедо да жалиш! Но кълни, майко, проклинай таз турска ЧЕРНА прокуда, дето нас млади пропъди по тази тежка чужбина - да ходим да се скитаме немили, клети, недраги! Аз зная, майко, мил съм ти, че може млад да загина, ах, утре като премина през тиха бяла Дунава! Но кажи какво да правя, кат си ме, майко, родила със сърце мъжко, юнашко, та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище.""

Абе, дебил недоклатен, кога Христо Ботев се е бил или убивал араби и негри? Турците не са нито едно от двете! Идиот!

Да се опропасти печелившо предприятие с история, каквото бе БМФ, за един слаб отбор пълен с негърчета е национално предателство. Закривай!

на кой му пука за Лудогорец?

На мен и на тия дето падат от тях в първенството от години.

Трябва да се отбележи приятният и атакуващ футбол, който практикува ЛАСК.

Добре ги надъниха! Сега чакаме и Осъм да отнесе петичка и вечерта ще е супер!

Българомразецо, я кажи, симпатизираш ли на някой отбор? Или ... симпатизираш ли на нещо, въобще? Имаме два отбора - единия играе в Швейцария, другия в Италия в момента. Не симпатизираш на нито един от тях, ясно, но я кажи, на кой отбор симпатизираш и срещу кого ще играе в евротурнирите? И не забравиш да се задавиш в злобата си!

Е, то е ясно на кого симпатизирам. А тумбата туземци, които носят зелени и оранжеви екипи трудно бих определил като българи. Айде, все на нула докрая.

Ти па какво българско видя в делиормански отбор, пълен с бразилски и румънски цигани, собственост на наркотрафикант с турска фамилия?

Инженерче

Ами същото видях като и във всеки голям отбор. Двадесетина процента собствено и другото легионери. Нормално е, днес футбола е бизнес и нищо повече. Ако китайците бяха добри на футбол, щеше Левски, ЦСКА, Лудогорец и всички останали да си внасят. Кой голям отбор не играе с поне 50% легионери? Апропо ... какво стана с петичката? Аз пък се радвам за ЦСКА и ме е яд за Лудогорец. Ако Левски играеха в евротурнирите - и за тях щях да викам. Само да не споменавам едно име на гръмките АЕК (Ларнака), че може и кошмари да сънувате. Да злобееш на чужд гръб е лесно, но е лесно да се смееш и на треската в очите на другите, а да не видиш гредата в собствените си очи. Дерзай!

Тъпако?

да чааааакаш

Kenn1111

Една дузина негърчета и един невъзпитан румънец под българско име.Ми колкото и да искам не мога да си изкривя душата и да ги възприема като български отбор.Да не говорим че и от собственика им ми се повръща и спрях и нова да гледам откак я купи.

Жалка картинка, нашите с оловни крака, десет австрийски дърводелеца от анонимника Ласк, правят на смешни Лудогорец. 90% от нашите нямат място в отбора, пълна трагедия.

След като изгониха Томанов е под всякаква критика! Има едно момче от Велинград със сини венци - този път ще го гонят!!!

Лудогорци са без заряд... Били с най старите футболисти в А група... Не знам защо не взимат украйнци, Македонци и от региона... Само от Африка на късмет не става...

Тия наште са осраха много яко! УжасТ

Вратарят Николов толкова апатичен и разсеян ми се вижда. Толкова ли нямат друг вратар

Абе то половината отбор не е за там, не само жалкия Николов.

С мутри толкова. Мутризацията в българския футбол започна с Литекс. продължи с Локо Пд и т.н. и сеега върха на мутризацията пак се заема от Гнома и тирето

Отдавна не ми пука за татуираните вангали и спънати магарета от Лудогорец, Цска, Уевски, Славия, Локо и така нататък. Футболът в България приключи през 96-та-97-ма. Предпочитам да гледам стари мачове от 90-те, отколкото тези келеши с обръснати вежди и задници.

Линц е третокласен отбор в момента

Едно от хубавите неща които направи Върба бе да закотви недоразумението Баджи на пейката, сега се вижда че е бил прав. Продължават ли да го налагат ще берат много ядове даже и в БГ

Свърши хубавото време ... Лудогорец вече не е способен на подвиг. ЛАСК е по-добрият отбор

Киро-Гелчовите ритнитопковци в канала!

Хахахахаха хохохохо хихихи хехехехе

Аз вярвам в Текпетей.

Аз пък вярвам в извънземни

Само 3 ...за сега! Дай боже поне още толкова!

после една 10-ка в РИМ

Добре че тая пумачка не пази за Левски и дано никога не се случи.

На времето ЦСКА поведе с 3-0 за 18 Мин на Байерн , но мачът завърши 4-3 . Любопитен съм този как ще завърши

Ще се лее гел в резанград

рЕзан е чепа , дето е затъкнат в задника ти!

ЗасЕгна ли се, резан?

Извади си другия резан от устата, че не ти се разбира! Фъфлиш ;) И ти треперят ръцете докато пишеш...може би от оргазма ;)

"Оливие Вердон, Козмин Моци (капитан), Сисиньо, Алекс Сантана, Стефан Баджи, Бърнард Текпетей, Елвис Ману, Абел Анисе"??? Това български отбор ли е?

Не е ! Това е отбора на Гела!

Сравняваш с кой? С националния отбор или с постоянството и успехите на някой клубен отбор? Като си такъв българин обърни внимание какво пиеш и ядеш, каква кола караш, на обзавеждането у вас ...

сраммм ме е! Свири край на мача!

Пожелавам успех на делиормаците.