17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това е ... горките футболисти с по 20 00ч лв заплати ше кандидатстват за помощи... прост народ седи и търпи..

Е т’ва се казва “ С чужда пита, помен прави” Простак!

Гелосания не си е пил собствените хапчета и затова е стигнал до този безумен извод , че трябва да проси пари от държавата.Досега се навеждаше на кои ли не сега взе да плече.Къде отидоха парите на Лудогорец от големите печалби от евротурнирите или и тях ги гепи.Да си продаде бизнеса и да се запише в бюрото по труда в Разград.Този трябва да виси на мачтата на някои кораб от тезикоито са останали.

Евала ,платили 6,5 млн даньци-сега искат 650 млн обезщетение "честни данькоплатци" ??? Намалете си заплатите с 10% бе,вместо по 35 000 € месечно взимайте 32000-и без това няма кьде да ги харчите!!!

Преди 2-3 тоя вампир изрита по най-мръсния начин десетки кадри от Нова телевизия, защото видиш ли след един месец извънредно положение медията фалирала. Неговите лайна, които управляват и взимат по над 20 000 лв. заплати остави. Уволни масово хора с 1000-2000 макс доход и водещи имена в журналистиката. Цели отдели обезглави мерзавеца докато само преди няколко дни обяви как намало да уволни нито един човек от неговите предприятия. Сега пък ще кандидатства пред държавата да плащаме заплатите на ония чернилки и мангали от отборчето му. Иначе дарява всеки ден като луд - нали се готви за политическа кариера. А пък останалите нещастници от телевизийката му раздават помощи на бедни по телевизор ;-))) Бах ти и порнографията!!!!

Да, бе аз даже имам познат от ТВто- било ненормална работа - яка сеч за хората които му лъскаха ПРа. Сега обаче ще кандидатства да си запази неграта с по 200 000 заплата... Ебати абусурда. Лимит за сумите при плащане 60/40 и тогава ще го издуха.

Домуса да продава билките и ще има кинти за заплати.

Лудогорец ще кандидатства за помощ по програмата 60/40 Домусчиев и той ли ще кандидатства?

За да плащат на чуждестранните си звезди ли? А домуса докога ще гони неудобните водещи на нова?

Ако н аФК "ЛУД О'Горец" отпуснат помощ 60/40 това ще бъде поредното лицемерно решение на иженарицаемото правителство. А Петът Ичев барабар с платените данъци да доди да го дУХА !

Това виц ли е? Данъците ни да хранят ритнитопковци? И то чужденци?!!! Срам и позор, дъно.

Дайте му, че ще пускат новия модел Мазерати.

Що така бе, онези парици, които Тиквата опрости на Гелосаният по договора за БМФ да не би да свършиха:)))??? И нали шефчето им го водят... дарител, пък неговите подчинени... на социални:)))???

Чакай, чекай малко! Вчера май бяха дарители. Ех, че боклук е домуса същия като отбора. Ей от мен весели празници

Е-е-е-е, нали така се купува ИНДУЛГЕНЦИЯ!!!!

Какво, точно, производство осъществява фк и каква, именно, е добавената стойност на продукцията му? Аз, лично, тая формация не я гледам и не искам да им се плаща от моите данъци... Апропо, какво стана с една едни неплатени 60 милиона неустойка на държавата за приватизацията на БМФ?

Тази мярка не изисква ли професия, нужна И полезна за обществото? Къде е смисълът на футбола в този момент? За публиката трябва първо да се помисли, а те са си спестили по някой друг милион за черни дни. А какви са футболистите в БГ - некадърници събрани от цял свят.... защото тук даже и те са ни на свършване

В криза като тази, светът изпитва остър недостиг на качествени кадри, като лекари и инженери. Футболисти, военни, политици и всякакви други платени клоуни са абсолютно безполезни паразити, които живеят на гърба на обикновения човек.. Ако този вирус не ви отвори очите, тогава ще си останете поредната овца в кошарата на пастиря!

Това е конщунство! Явно наистина държава няма, а само мутри и олигарси. Дадоха заем на колекторска фирма! А сега и на олигарх. Толкова ли е трудно да се подпомагат дребните производители, стотиците бедстващи дребни турговци и самотни пенсионери!!!

ДП няма ли да кандидатства? Дайте и на Доган, че и той милият се позагуби...

Ами такава система измислиха. Формално отговарят на закона и никой не може да им откаже - тренировките са спрени от държавата. А да говорим за морал в нашите футболни среди е безсмислено. Все пак имайте предвид, че 60% са от осигурителния доход. При 10000 лв. брутна заплата (защото те едва ли са по-малко там) работодателят дава около 10600. 60% са от около 3600 или около 2100. Пак 8500 ще се бръкне плащащия.

Ама разбира се....то нали за вас е измислена тая система....кауни

Именно. Това беше и моята първа мисъл от заглавието.

И каква новина е това? Този закон и помощта така или иначе е предназначена за тях.

нещо по-нагло не можахте ли да измислите? ограничение за заплати до средното за страната, веднага! плащащите данъци не са направили заплатите на селските ви бекове по 100 000 на месец, сельо!

Всички врякаха, колко слаба била тая помощ, а точно най-тлъстите риби посегнаха към нея. Държавата би трябвало да им откаже. Така или иначе клубът ще продължи да съществува, дори и да уволнят всички играчи - има си достатъчно юноши готови да играят за слава във В група или окръжните групи. Сума ти пари печелят всеки сезон от УЕФА, сега искат държавата да им плаща заплатите на чужденците.

Може и още бентлита да си купи, собственика на клуба, който по съвместителство притежава фармацевтична комания - едни от малкото растящи в тази обстановка и печелещи от нея.

Ауу ами Кубрат Пулев ще кадидатства ли? Че там същата ситуация. Познавайки Борисов, няма да остави футболистите без 60/40, че даже и някой кредит от 75-750милиона може да уреди. Какво значение има икономика и производство. Зрелища трябват.

Това е върховна наглост.

Как наглост бе. Те са дарители номер 1 в България. Нещо, че общината в Разград им поема всички разходи. Те не са нагли, те са НАГЛЯРИ МРЪСНИ