Лудогорец сменя името на стадиона

Братя Домусчиеви ще го кръстят на една от компаниите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арена, бе байно? Стадионче с 8 хиляди места!!! Смешно и тъпо... Въобще, с тези арени съвсем се осрахме. А за предложението на Домуса е добре да замълча, защото ще кажа нещо много цинично, а Дир това чака...

Не е честно. Стадиона трябва да се казва СерГей Арена. Нали Станишев им подари Български Морски Флот и ги направи автоматично милиардери.

Какво е това "хюфе", бе? Някакво модифицирано хюмне, ли?

Хюмне-фарма? Арена?

Рекламите по стадиона не им ли стигат? Мисля че не е редно да се сменя името и дано общинските съветници да не го допуснат.

Както каза Спиндера - "Гнездо на бълхи" звучи по-добре.

Както и да кръстиш стадиона той си остава селски! А окръжна и Недоклан очакват измисления капански отбор!

Който плаща...той поръчва музиката! Инак в четвъртък българите сме на стадиона в Разград, и не се съмняваме в успеха на Лудогорец!!!!

Петричев, гледай си задълженията, стига си писал по форумите.

радвам се , че за света остава Лудогорец. Не може да се сменя нещо традиционно. Ами те и Разград може да искат да сменят на Хюразград.

ХюмнеФарма или ХюмнеЗанГрад...

СВИНЕФЕРМА?

,,Домуз арена,, звучи гордо и по български...

няма граници и е присъща на псевдобългарите .бойкот на стадиона ще ги приземи много бързо .

Успехите им в европейските мачове са нещо хубаво, но се чудя защо бе нужно държавата с обществени пари да плати за хубава трибуна на този стадион. Все пак собствениците притежават една от най-успешните фармацевтични компании не само в ЕС. Сега пък и ще си я преименуват ... Да я нарекат Борисов-Хувефарма Арена ...

Не ви е срам! Защо не го кръстихте на МЕН! Бойко Борисов Арена Ако не бях АЗ нямаше да има ни стадион, ни отбор, ни Домус Ага! Хората цяла комета кръстиха на МЕН, вие за един стадион се циганите!

Да го кръстят "Домуз Арена", та да е разбираемо за местното население...