17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкото малко толерастче...

Е дай да ти го отперем, щом си толко толерантен, хахахаха:)

Не мога да схвана какъв им проблемът на гейовете да си признават или не. Нали са излезли на терена да играят футбол, а не да се таковат. И същото важи не само за футбола.

Предполагам, че проблемът идва от това как другите играчи ще ги приемат, все пак те споделят душове, съблекални и т.н.

Какво има да приемаш, щом не го поемаш?

Ко да кажат педалите в ръгбито, бокса, борбата

Лека - полека към левия тротоар!

Няма такова лека полека, или си, или не си.

И какъв му е зорът на "футбола", да става "толерантен"!?!?!? Малко ли са му чернилките, че сега и геЮве, жени съдийки, президенти арабески... манджа с... (не е грозде)

Брато не знам кой те е отгледал, ама изобщо не се е справил добре с теб...

там църните мангусти май яко пердашат беличките джендърчета до некоя година президента ша им е черен и ша стане кат южна африка-демек ша унищожат държата а в германистан арабелите турчолята и другите нигри правят същото разправяха ми за една германка дето я напънал арабина у храстите ама тя успяла да избега и мъжа и викал недей подава жалба - ние требва да ги разберем имигрантити и да им дадем жените си

Много са те лъгали бе браточка. Ай със здраве и леко с парцуцата.

Направете си справка: "Селин Гьорен". Жертва на групово изнасилване от доброволките в бежанските лагери - разправяше как трябва германките да си траят за да не правят лош имидж на мигрантите/мюслите.

Бе дайте да им дадем права най-после на тия геове!!! Примерно имат право да са 2 сантиметра по-високи от другите хора и поне 50 килограма по дебели. Може да го запишем и в закона даже. хахаха :-)

Е то и аз съм толерантен, ама по-добре да не си около мен ако си пендал

Е па кой го спира да си каже, че е педи? Оплаква се от трето лице, ама бил толерантен, ясен е отвсякъде.