Коментари - Любо Ганев: Не са ме търсили за президент, нямам против да ме издигнат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се е напомпал като цепелин и сам ще се "издигне" скоро,там горе. Ако не отстлабне- нищо Му не треба вече. До една година е. 100%.

ИЗДИГАНЕ! Той е достатъчно висок.

Ето какво пише в действащия Правилник на БФВ -6. (нова – ОС на 13.04.2007г., допълнена от ОС на 28.10.2008г.; изм. – ОС на 12.03.2013 г.) За Председател на УС /Президент/ имат право да се кандидатират само членове на Управителния съвет. Кандидатурите за Председател на УС /Президент/ трябва да бъдат подадени не по-късно от един месец преди датата на провеждане на Общото събрание, като същите се одобряват от Управителния съвет. Разбира се, хватка на инженера, за да не го измести някой случаен. Има много талантливи треньори и състезатели по волейбол, но те не се допускат до управлението с помощта на такива трикове. Цяла революция ще бъде, ако инженер Данчо и компания бъдат изгонени най-после от управлението на този любим на хиляди българи спорт!

И ти си същия цървул, ще продължиш да си правиш далаверките!

Няма проблем и ти да се пробваш за началник ама поне не се прави на ощипана невяста. Какво значи не са те търсили, изненада ли ще ти правят?

Дали има 200 килограма?

Любо определено ми прилича на динозавър вече, с това туловище и малка тиква...