Любо Пенев: Много добър мач за нас, само голът ни липсваше

Наставникът на ЦСКА е много доволен от представянето срещу Лиепая

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев: Много добър мач за нас, само голът ни липсваше | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше най смешното изказване.

Интересно, Пенев май е гледал друг мач...........

Абе този подиграва ли се на публиката?

И тоя, и отборът му са трагични.

Това е най-тъпия човек, който се занимава с футбол. Но иначе СамоЧувствието му е на МаХ. БОКЛУК и нещо много повече. ЦеСеКаРи...да се съберем и веднъж за винаги да изгоним този високомерен Боклук.

Чичовото защитава себе си, защото не става за треньор изобщо, как го търпят ганчевите, не е ясно...

Баснословната си заплата

Лиии-еееееееееее-паааааа- яяя. Правилно ли го изговорих отбора. Да, Любо, много добър мач! Видяхме един страхотен ЦСКА, който се оказа достоен противник на този анонимник! Какво повече да желае човек?! А ти слез на земята и спри да се държиш като измислен на салфетка. Това его и самочувствие, което демонстрираш даже и въздух под налягане не е - само въздух и то силно разреден. Смешен си, човече! Всичкото ти едно вирене на нос и излишни приказки.

Едно мЪдо, едно тире и зеРо голове а ? Най-добрата оранжмейска комбинация.

Тирето са ФАВОРИТЕ за отпадане от тоя нов Европейски турнир на слабаците.

Какъв ЦСКА ??? Тия нямат НИЩО общо с ЦСКА - Спортните клубове на БЪлгарската армия... Просто, СОбственците на тая ЦИРК-аджийска фирма за ритане на топка, НЕЗАКОННО ползват името- ЦСКА ( както Наско СИраков НЕЗАКОННО ползва името на Васил Левски), за да ЛЪЖАТ разни млади момчета и момичета, да ходят да им гледат фирмата, да ХАРЧАТ пари и да купуват щапки и тениски с надписи на тая фирма... И дават пари и работа на Врагове- африкански маймуни... Тия са Предатели и Мошеници.. За да ВЗЕМАТ пари, настройват българите едни срещу други... НИКАКВА ПОЛЗА няма от тоя футбол... Само собственика на тая фирма прибира пари.. Тоя проблем обаче ЗАПОЧВА от телевизииите.. Трябва да започнат да показват, как РАБОТЯТ хората в БЪлгария.. Както преди години имаше 5- годишни планове за изпълнение- Петилетки.. . Ако някой се пише - ФЕН на някаква футболна фирма. Значи, може да подкрепяш някого, когато двама или повече души души се надпреварват.... Както по време на война, някои държави сключват СЪЮЗ... Но, думата"" ФЕН"". те прави на пълен ИДИОТ, Пияница и Наркоман... Ако НЕ гледаш мачове, настроен в полза на някой отбор, НЯМА и да хабиш излишни нерви и да се ядосваш... А и обикновено, НЯМАШ никаква печалба, от завършека на спортната среща....

К'о речи?

Явно е гледал друг мач, аз видях един ужасен ЦСКА

А аз видях и виждам литекс вече 5 години!

...Едно от "златните момчета"...!?!? "Много добър мач,само гол ни липсваше"...!?!? И то срещу......"Лиепая".....!?!? Тези "златни момчета" ,трябва да се изчегъртат ...!!! Какви му са критериите ,след като мачът за него е добър...!?!?

Той упорито започва да ръси лафоюве ксто чичо ди...

Ялово нападение, скованост. Явно бе, че загубата от Лудогорец още тежи... Лош старт... Чудно ми е как такъв мач вдига самочувствието на Пенев. Той си мисли, че става за треньор, но греши...

Явно съм гледал друг мач. Аз видях безидеен и слаб отбор, чийто единствен удар в рамките на вратата беше по случайност. Пардон, имаше и една отклонена топка от играч на Лиепая към вратаря. Един ужасно слаб ЦСКА не успя да бие един от най-слабите отбори, които съм гледал в европейски турнир. Да му мислят собствениците!