17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Пенев, ти нали си треньор на Литекс? Цска го остави на свинете.

Този Пенев и като футболист беше пълен некадърник, а тръгнал да се изживява като треньор. На крива ракета космоса й пречи.

Поздравявам Чичовото с една песен на Ритон Зиме - студено Пролет - зелено Лете-горещо Все ни пречи нещо!

Ей тоя чичовото ...вечно другите са му виновни

А в Литекс как е ? Питам чичовото ?

И чичо му са назначавани общо ДЕСЕТ(!) пъти за треньори на Армията! ДЕВЕТ пъти са гонени! На супаджията му давам най много до зимата на зплата от джуджака.

Чакай, чакай сега, от един мач -генерални изводи не се правят... Динчев поддържаше отбора в идеално състояние... вместо да мислим за 32, сме седнали да се занимаваме с битовизми от типа "кой да купи доматите днес"... Отдавна не сме в детската градина... Само ЦСКА!

Гриша Ганчев Педя Човек Лакът Брада, бизнисмиенът от Микри, кво ша кажи по вапроса. Или е почнал вечерната доитба на крави в обора, че обичал да се разтоварва с работа в средата на кравешки лайна, след напрегант ден като днешния, където в ЦСКА хвърчат промени по щабове и чудесии.

Какво да каже нали е на заплата

Айде Чичовото взе да се оправдава още преди да са паднали. Ей сега и Мура като ги отпере, и ще има духане на супи. Средно и под средно ниво играчи, некъдърни треньори, и селяндури (крадци, ддс-ари, "любители" на обществени поръчки, и т.н.) за собственици. Е няма как да стане. Цървулски отбор за родно потребление. Навън ще има - няколко к.у.р.а. от Мура.

Пенке, Пенкееее, Мура с едни други ще играе, ама ти откъде да знаеш, не можете и в първата 6-ца да се класирате... :)))

И на този ,като на идола му тиквоча , все някой друг му е виновен.А самия той е един абсолютен некадърник при това без топки.Видяхме какви куци коне са и разградчани им разпраха халката.А когато ловешката мутра им спре кранчето ще оттекат в канала.

ЦСКА на два пъти за месец разпра халките на прехвалените от оняград, че и купа взе... само напомням, щото паметта е твърде къса, явно... :)))

Чичивото, ФАВОРИТЕ сте винаги :)

Играли срещу Лудогорец слабо.Ами те толкова си могат и с тези играчи никога няма да имат резултати и отново ще трябва да догонват Лудогорец.

Циганорец с купените от Думуза съдии нямат стигане в БГ. Ама то в Европа се вижда как ги дънят всякакви слабаци. Освен това Тиквата отече в канала и Думуза у НСПП отичат след него ЗАВИНАГИ! АМИН, дай Боже!

На проста кратуна ... един отзад му не е достатъчен

Врагът с партиен билет е запазена марка за т.н. "армейци".

Бе и в Национала имаше такъв момент, мисля...:))

"Отборът е перфектно подготвен..." Ами това той го каза и преди мача с Лудогорец. Дори на висок глас заяви, че са фаворити. И всички видяха какъв го отнесоха... Дано и сега да не се случи същото. Не че харесвам оранжево-червеният африкански отбор, но все пак играят и за България.

Чичовото като види дебелия и някой винаги се оказва, че някой в клуба работи срещу него. А истината е , че от него треньор не става и няма смисъл да се напъва

Старата Песен на нов глас. Всеки път някой работи срещу клуба. Всеки път има призраци и змии.