17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Големи коментари,ей и да има и да няма дузпа да се свирило бързо....Ами нали трябва да се видят всички гледни точки,ебати драмата.Тази система трябва да се напасне.

Да,несполучлив дебют за ВАР,в родното първенство.Проблема на Пенев,не е ВАР,а калпавото представяне на отбора му.Този случай,който бе разгледан с ВАР,само загуби време,и опъваше нерви,без каквото и основание.В реално време се видя,че няма нарушение,и нямаше смисъл от толкова повтаряния.За мен се пренебрегна нарушението срещу Кели,което изобщо не се подложи на разглеждане,въпреки очевидното препъване на играча.

Зелени шампиони оле.зелени рекордьори оле.дори и червено-оранжерия ВАР не може да ни спре.зелени рекордьори оле .чака ме люляков шпалир в следващите седмици оле

Делиормански фес,със купените мачове е лесно.Така ще останете в историята като най мразения и най подпиран отбор от съдии и БФС и никой няма да ви помни след 10 г жалки сте,ку.ви сте и ще си останете провинциално отборче.

На вас цяло първенство ви направиха и продължавате да се оплаквате .това ви е генетично заложено магистрални труженички .ехххххх,люляка ми замирисан

Разбира ВАР като видеоасистенция за Разград.

Любо е прав има няма дузпа ок, но играта да си върви. А с този ВАР какво нито играта върви нито нищо. И сега ще го ползват когато им е изгодно има когато не няма. Не е важно дали сега са ни дали дузпа защото ние пак си бием. Пък и какво толкова тоя мач, но в някои важен мач там ще се види за какво става въпрос.

Дебютът на VAR в България е СРАМ! Всеки непристрастен човек да гледа записите (поне от ситуацията, която беше разглеждана, другите даже не ги и разгледаха) и да прецени... Интересно ми е като пропищят няколко конкретни отбора дали няма скоропостижно да го отменят, както си отменят и дадените оставки...

Защо искате мнението на този олигофрен

(VAR) в българския футбол се оказа, както и се очакваше клонинг на турско синьото съдийство в БФС !!! За пореден път се затвърждава старата максима, че нов бардак със стари курви не се прави !!!

Що, бе!? Вие със старите курви си преместихте литекс в София и бардака си е чисто нов!

докторче, много бързо забравихте как прекараха ЦСКА и с колко точки бе пред Кеневски за да отиде в "В" група а Вие славния отбор се изср.хте в Европа на негово място. Къде сте сега и защо не сте на мястото на ЦСКА по същата логика и как Ви набутаха точки та да сте във Втората четворка. Защо слезнахте на стадиона страхливци да прекъсвате мача а ЦСКА да си прави тренировка второто полувреме.

ВАР,като Сватбата е там?

Пак реве

Поредните тъпи коментарчета от неизвестници.Любо е абсолютно прав. И ВАР и съдията бяха неадекватни!

Не спряпа да реват микренските оранжевоармейци, ейййй!!!

Муууууу.

Ебаси, колко оранжев полиглот се е навъзил...

АЙДЕ ФАЛИТ , ИЗПАДАНЕ ОТ ЛИГАТА КАКТО ВИ СЕ ПОЛАГА, ОБЕВЯВАНЕ НА ФАЛИТ И РАЗПРОДАЖБА КАКТО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАПРАВИ МНОГО ОТДАВНА А НЕ ДА РЕВЕТЕ ММММММММММММММММУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ММММММММММММММММУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ММММММММММММММММУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

Ривеш ли, ривеш ли!? Или грухтиш? Квииик, грух, квиииикккк?