Коментари - Люис Хамилтън получава рицарското си звание в края на годината | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британски спортист в немски отбор. Е гати подигравката!

Боже боже ,докъде стигна този свят щом и таз маймуна започнаха да наричат "сър"

Маймуни,сър

Па после питате що Морган Фриймън играл крал Артур....

Не знаех ,че ЛГБТ е рицарско звание.

Защо винаги с омраза бе хора! Човека си е човек, било то черен, бял, жълт и т.н. За разлика от някои омразници като вас, Хамилтън е постигнал доста в неговият живот! Спрете да злобеете а работете над вас за да може и вие да направите нещо във вашия живот! Хубав ден на всички!

наистина, същият е като Григор - и той е минал през Никол

Да не забрави да накара Кралицата до коленичи в подкрепа на черните!

Да го видя сега, дали ще върне ордена, дали ще го откаже, нали носи тениски с надписи, изказвания прави... КОИ СА ИЗМИСЛИЛИ ТОЯ РЕД И ЗА КОИ? ДА СИ МИСЛИ ЗА ВСИЧКИ КОЛОНИИ, ЧИИТО СОБСТВЕНИК БЯХА РОДИТЕЛИТЕ НА Ел. 2ра, да мисли за Ганди (него защо не го направиха сър британците??).

Тук терминът "черният рицар" звучи комично. Много бил талантлив, много бил гениален. Първо - кой безделник изобщо гледа Формула 1 в наше време? Това не са 90-те, когато хората се вълнуваха от такава техника. На сегашната младеж не й пука за коли, камо ли за състезания. Второ - колата и отборът са решаващият фактор, а не маймуната вътре. Трето - вече няма спортисти, всички станаха селебритита и основното им занимание е да морализаторстват и да политиканстват, поради което и в САЩ стадионите все повече опустяват - на народа му писна глезени милионери постоянно да му внушават как да живее.

Хахахах смях!!! Негър - рицар :)

бъркаш рицар със сър , а англичаните уважават много повече талантливите и заслужили цветнокожи ,от колкото некадърни и мързеливи прошляци като тебе нещастно нищожество.

Какво е заслужила тая маймуна вее...Това все едно да вкарваш голове на празна врата и да ти казват голмайстор - аре бегай да пасеш трева овцо..

Чудесно. Ингилизите сами рушат изкуствено създаденото си легендарно достолепие.

не виждам защо- таланта си е талант ,а Хамилтън си е направо гениален.

Шумахер беше талант-черняка само държи кормилото на електронна количка управлявана от бокса