17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесно. Ингилизите сами рушат изкуствено създаденото си легендарно достолепие.

Хахахах смях!!! Негър - рицар :)

бъркаш рицар със сър , а англичаните уважават много повече талантливите и заслужили цветнокожи ,от колкото некадърни и мързеливи прошляци като тебе нещастно нищожество.

не виждам защо- таланта си е талант ,а Хамилтън си е направо гениален.

Тук терминът "черният рицар" звучи комично. Много бил талантлив, много бил гениален. Първо - кой безделник изобщо гледа Формула 1 в наше време? Това не са 90-те, когато хората се вълнуваха от такава техника. На сегашната младеж не й пука за коли, камо ли за състезания. Второ - колата и отборът са решаващият фактор, а не маймуната вътре. Трето - вече няма спортисти, всички станаха селебритита и основното им занимание е да морализаторстват и да политиканстват, поради което и в САЩ стадионите все повече опустяват - на народа му писна глезени милионери постоянно да му внушават как да живее.

Да го видя сега, дали ще върне ордена, дали ще го откаже, нали носи тениски с надписи, изказвания прави... КОИ СА ИЗМИСЛИЛИ ТОЯ РЕД И ЗА КОИ? ДА СИ МИСЛИ ЗА ВСИЧКИ КОЛОНИИ, ЧИИТО СОБСТВЕНИК БЯХА РОДИТЕЛИТЕ НА Ел. 2ра, да мисли за Ганди (него защо не го направиха сър британците??).

Шумахер беше талант-черняка само държи кормилото на електронна количка управлявана от бокса

Да не забрави да накара Кралицата до коленичи в подкрепа на черните!

Защо винаги с омраза бе хора! Човека си е човек, било то черен, бял, жълт и т.н. За разлика от някои омразници като вас, Хамилтън е постигнал доста в неговият живот! Спрете да злобеете а работете над вас за да може и вие да направите нещо във вашия живот! Хубав ден на всички!

Не знаех ,че ЛГБТ е рицарско звание.

Единия произлиза от средно семейство, а на другия е хранен със златна лъжичка. Ма оак ви кефи този с лъжичката чиито дъотборник му даваше да победи.

Па после питате що Морган Фриймън играл крал Артур....

Боже боже ,докъде стигна този свят щом и таз маймуна започнаха да наричат "сър"

Маймуни,сър

Какво е заслужила тая маймуна вее...Това все едно да вкарваш голове на празна врата и да ти казват голмайстор - аре бегай да пасеш трева овцо..

наистина, същият е като Григор - и той е минал през Никол

Британски спортист в немски отбор. Е гати подигравката!