17-11-2017 20-11-2018

Коментари

винаги е бил такъв - здрава защита, а напред каквото стане. Дори и футбола и тактиката ни са остарели. Да ама в средата и особенно напред НИЩО не е наред. И във вътрешното първенство и тези няколко мача. Украинците определено изглеждат по-добре.

Ха ха коментар радио Београд: " Европата не ме обича пък аз съм егати пича!"

тези не разбраха, че не само Европа не ги иска

Не ти е виновен съдията пияницо сръбска вмирисана. Пред наша публика и пълен стадион трябваше да натискаме 90 минути и да сме 3 гола напред, а не да се прибираме след гола, некадърник скапан

ще натискат 90 минути, та това е мисия невъзможна. Със нулева физическа подготовка и 10 мин няма да издържат а камо ли 90

Типична българска черта: На кривата ракета, космосът и пречи...

,,Европа не ни иска" - проплаква бай Люпко ....

не знае ли ,че в Европа се пробива, а не чакаш да те искат.. ти да не си некоя булка ?

Махнете го тоя Люпко, вижте го на ко замясал...излагации само И на Супата все съдиите му бяха виновни МАХНЕТЕ ГО ТОЯ ПЕНСИОНЕР!

Само уитекс пхахаха

Причината е у Люпко Петрович. Не може пред 20 хиляди души в домакински мач да излизаш с 5 защитника. ЦСКА имаше 2 голови положения за целия мач, като гола на Евандро бе майсторлък, а не 100%-во. Скъса се да хвали перхидроления испанец, а именно тоя всеки втори пас му бе грешен. Държиш на пейката играч на Спартак (Москва), който не е помирисвал терен и вадиш единствения си адекватен нападател Евандро. Бодуров може и да не е бърз, но не заслужава да бъде плют пред цяла България от треньора си.

Ти пък къде видя 20000

Люпко, що се излагаш с такива нелепи изказвания? Не ти отива.

За такива мачове трябват здрави български момчета,дето не им пука! Глава за глава, око за око, коляно и т.н.Тия циркаджии дето са ги сложили от Бразилия, Можадишу, Бирминкам, Брега на оная кост и т.н. са гурбетчии, от тях става само цирк. Навремето за това имаше ЦСКА- смело и без жалост.Днес укрите го показаха, джаскат, блъскат, трепят..... това е турнирен мач, а не ревю на визаж!

Тех не им пука само в чалготеките.Така е от 30 години... Нямаме футбол.

Не ви искат в Европа, защото ги е страх от африканската чума ...

Модифицирана при това...

Ходи по овцете, предимно отанжеви

Чиста дузпа! Ръката на защитника спира движението на топката, след удара в гърдите. И ръката беше насочена напред, а не както я видял дядо Любко-назад. И на този старец започнаха да му пречат съдиите.

Люпко, Люпко, отдавна трябваше да те пенсионират.

Те в УЕФА са наясно за врътката с Литекс и това, че ви разрешиха да играете в турнирите е благодарение на Б.Б., най-вероятно още някоя друга година ще ви режат така. С Копенхаген миналата година беше същото.

zaxxon@

То вас и в София не ви искат, ама вие се преселихте...

Плеселил си се ти.

Прав е, че това е максимума на цесекату - да гонят топката 25 минути, и после да чакат края на мача!