17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Победа за Рома!!! Ще играят на собствен терен,който не е картофената нива на Лудогорец и ще го подкрепят над 50 хил.фенове.Хайде, ВЪЛЦИ, разкъсайте ги!!!!

ке паднем геройски ма ще ги надиграем кат испанците!

Аз съм от ЦСКА и от Левски, но подкрепям отбора, който защитава БЪЛГАРСКИТЕ интерси! Пожелавам УСПЕХ на Рома довечера!

Успех на Лудогорец! Нека да трупат коефициент. Само не разбирам, защо така наречените фенове, на други отбори, ръсят простотии. Наистина, Лудогорец получават много съдийски отсъждания в тяхна полза, факт е. Но в Европа се представят на ниво. Много бързо забравят 'грандовете' как си мечката титлата и кой беше зад тях толкова години. Ще се радвам и ЦСКА, и Левски да играят в Европа, но не могат, не става. И няма как с по едно ,две положения на мач в България, да очакваш успехи в Европа, да чакаш за една дузпа цял мач. Играйте силно, създайте положения, да видим дали съдията ще е фактор. В Евро мачовете се вижда истината. П.С. Аз също смятам, че Лудогорец ги подпират, за което нямат нужда, но в Европа играят силно.

Изненада няма да има. Победа на домакините с 3+ гола разлика

Рома имат дерби с Лацио в неделя, най-вероятно ще спестят сили и няма да надуят шошоните на рязаните. Един или два на нула.

Само ЦСКА Евробоеца може да се справи с вълците... Жалко, че нямахме шанс този сезон.

Успех за Лудогорец !

Досега не съм бил в Разград, но ако Лудогорец се класират и се паднат после да играят с Барселона или Аякс сигурно ще отида да гледам на живо. Успех на Лудогорец довечера,макар че ще им е много трудно срещу Рома.

То бива да сте прости хора това делиорманските резаци, ама да се правиш, че не са те карали с безплатни хафтобуси и безплатни билети и кремвирши на мач на ФК "Кремвирш" и да се пишеш с ник "Lud" си е бахти излагацията! Сега остава останалите делиормански орки да започнат да пишат небивалици от сорта "Цесекар/ лефскар съм, ама пожелава оспех на "хорлите"! Буахахахахаха

Не позна , от Пловдив съм. Но за разлика от плужеци като теб не изпитвам ненавист и омраза към който и да е български отбор, особено когато представя България. И не се пише кремвирш , а кренвирш. Разбра ли , паляк неграмотен.

Не знаех, че в Делиормана има такова село дето му викат "Пловдив". С две думи не ти мина номера, резак! И още нещо, кренвиршите са месни продукти, докато "кремвиршите" е прозвището не едно жалко изкуствено отборче на една самозабравила се гелосана герберастка мастия! Неграмотник и жалкар можеш да викаш на майка си Айше на сина й! )

Такива като тебе трябва да ги изнасилват публично без вазелин. Жалко , че се криеш сигурно в панелката и няма да си покажеш муцуната навън , мошок такъв. Иначе , анала щеше да ти кърви после.

ХАХАХАХАХАХАХА Не плачи де, не злобей така! Нищо, че не ти се получи, ами тъпичко делиорманско рязано л@йно си, какво да правиш. Ти не си виновен, че майка ти Айше те е изсрала след като по погрешка рязания ти баща Нерджметин се напил с шльокавица зад джамията в Рязанград и й пръснал анала!

Софийски боклук.

Но Лудогорец няма как да спечели. Не им умаловажавам успеха в първия мач, но терена беше една кална нива - никой не го споменава.

Има начин. Виж коефициентите на букмейкърите, определящи кой кого във футбола, особено в измислени турнири като този, направени само за да залагат балъците и ще се убедиш.

Петричев се пЕРЕ але але, Петричев се пЕРЕ с мургави мъже, Петричев се Е$Е але алеее

Успех Рома !!!!! Цяла България ви стиска палци. Нямам нищо против и да ги унижите.

.|. за турците, .|. за БФС

Римските "вълци" ще похапнат делиормански "кремвирши"! 3-0 най-малко! Цяла България ще им стиска палци! Ре3аците ДГД!

лудогорец започна от кфалификации за ШЛ и ще завърши в ЛК..такова си му е нивото..А довечере Рома ще им нашляпат 2-3 гола и айде обратно на в село Разград !

Гражданино,а твоето отборЧе къде е?????У шубрака и си играе с ботев враца и пирин....мухаааааааааааааа

оня Пирин дето би Лудогорец в Разград с 5-3 ли ?

Кой в България се интересува от този мач? 99% от хората симпатизират на ЦСКА и Левски, плюс на местните си отбори. Този мач е интересен само за собственика на този отбор, неговите роднини и сигурно 0.01% от феновете на футбола в България - т.е. местните в Разград.

Като не те интересува какво правиш под тази статия? Марш у смрадливите ви стадиончета да си палите факлите ,да чупите седалки...само това ви остана..

Ми той футбола е затова - за феновете, а не да караш служителите ти да ходят насила на мача и пак да не можеш да събереш 500 човека, това означава, че отборът е изкуствен и е болна амбиция на някакъв човек, левски и цска ще ги има винаги, ама проекта като му свърши мерака на домуса приключва като литекс, верея, царско село и тем подобни изкуствени други отборчета !

А мачовете на уевски и тире-менте от колко часа са?

Ромеите от Рим и Византион .Това не е футбол ,а ромска софра и вместо топка ке пльокнат пържено агне у средата. Главен съдия-Преслава.

3 или 4 на 0 без напрежение

Цигански междуособици,колеги. Некак си Парма и ЦСКА са ми всекак си по-любими.

Няма мач на годината, щото вара нема да помага