17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя шъ го бия с шамари, ако го хвана, дришлю!

Откъде накъде! Винаги има дружинни ръководители, които се карат на този и онзи. Илиана Раева се скарала на Ицо Хазарта, този се скарал на тенисистите. Тотален игнор на дружинните! Аман от такива! Хората си копнеят за тоталитаризъм!

Ирландче,имаш много поздрави от Дагето

България президентска република! Лорд Евгени Минчев за президент!

Твойто изобщо не е никакъв спорт! Прави си допотопното шоу за мангизи и млъкни! Ти, ако разбираш изобщо от не що, то не е от спорт, нито от човешки права и свобода!!

НЕ ИМ СЕ КАРАЙ! ИГНОР И НЕГЛЕДАНЕ МУ Е МАЙКАТА! Примадоните ше се присмвиват на фронтоваците от двореца? не може да им клъцнеш грацмуня? Стига се ядосва - те просто пресатвата да съществуват за теб. И клъцваш грацмуня на достъпни около теб за успокоение.

и Радев може да остане до него с другата количка

Ша ги бий !

Тенисистите са разглезени! Яхти, имения, Монако, ....

И този примат, който го раздава смелчага, няма мозък да разбере, че тук става въпрос за защита на правата на спортистите, а не за глезотии. Но този не е такъв смелчага в живота явно!

Всеки започна да разбира от всичко! Откакто има Гугъл...

Иронично, самия Макгрегър притежава имения, скъпи коли и яхта, но не мрънка като дете. Тенисистите, в по-голямата им част, са израснали в добри условия, оттам идва и манталитета им. Макгрегър е бил водопроводчик, едва е плащал наема си.

НЕГОВИЯТ ПАРОДИЕН СПОРТ ЗА НИЩО НЕ СТАВА И НЕ СТРУВА .... ЛИГЛЬО АКО ХВАНЕ ТЕНИС РАКЕТА И ПОИГРАЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ТЕНИС ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕЕ .... МУХЛЬО БЕЗ КАПЧИЦА МОЗЪК В ПРАЗНАТА МУ ЧУТУРА ....