17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така наречените, по-лесни изпреварвания са скандални тази година, всяко състезание с едно, две изключения е пълно с влакчета и невъзможност да се изпревари, да колите вече не губят притискане, но не могат да изпреварят поради няколко други фактора.... дано догодина е по-добре като изчистят концепциите .... между другото Хамилтън е далеч по-симпатичен като не печели нон стоп и е смирен.

Чак бясно преследване, не бих го нарекъл, щом 20 обиколки не можеш да задминеш някой и дори с DRS ти правят разлика 4 десети на обиколка, после пак ги наваксваш в двете зони и пак така 20 пъти, значи реално Макс ако нямаше DRS и както на няколко пъти бе успял да качи над секунда и ако беше задържал до първата DRS зона нямаше да има такава малка ралзика а от сорта на 5 секунди, но затова са такива правилата за да е по-интересно ;)

А какво се случи с Алонсо, та да се смъкне с 6 места?

Той си каза че неговия отбор се бори за 5-то място днес

Наказаха го със 5 сек. заради блокиране на Ботас ,сменяше посоката по няколко пъти при опит за изпреварване

И не само това. Обърквация в бокса, а после не му разрешиха да задмине Окон

Много добро състезание!

Оставаха 20 обиколки защо сайнц не сложи софт?Освен това караха зад сейфти кара поне 5 обиколки тъй че оставаха 15 състезателни.въпреки това ферарито определено беше по бавно от редбула.при положение че няма подобрение се очертава отборна титла за редбул че и пилотска за макс.Приятно бях изненадан от п2 на Алонсо но плана да кара максимално първия стинт не беше най добрата идея мисля.лесно е сега да се каже но определено го забави.добро състезание за Алпин.Като изключим битката сайнц Верстапен друго особено интересно не видях.състезателния ритъм на Алпин на сухо е горе долу четвърто:редбул,Ферари,Мерцедес ,Алпин(така се чете на френски).Люис успя да завърши пред ръсел.

Първо се научи да пишеш на български , тогава обяснявай кое как се чете на френски!

Не виждам грешки в написаното?Когато започнах да се занимавам с Ф1 не си бил роден.А освен това си невъзпитан.от кое село ми пишеш?

Защо се заяждаш? Прочети си поста, това главни букви, това запетаи, това словоред май не са силната ти страна? И нищо общо с възрастта ти или от кога следиш формула 1.

Stanko, щом не вждаш грешки , значи имаш много голям проблем! И какво общо има дали съм бил роден или дали съм от село с твоята неграмотност?!?!

Chefo77

Интересно - защо в бокса на Ферари не им хрумна да сложат на Карлос медиум гуми. За 15-16 обиколки със сигурност щяха да са по-добрия избор. Но пък за сметка на това преди месец им хрумна да извикат Лекрер за втори път в бокса ...

ами, защото отборът им е куц...

Тъжно, но истина. Колко пъти вече или стратегия, или механика провалят пилотите от челни позиции...