Манчестър Юнайтед е новият лидер във Висшата лига

Критикуваният Погба изведе своите на върха преди голямото дерби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юнайтед може да са на върха, но играта им изобщо не е върхова. Броят точки при изиграните мачове още повече доказва че английската премиер лига е в криза. Очаквам Юнайтед да отпадне и в Лига Европа срещу Сосиедад, но да видим има още време

не харесвам Погба, Въпреки че има много футболни качества, характерът и отношението му към играта са непостоянни. Днес, обаче беше един от хубавите му дни, не само заради гола, но и заради желанието, което показа! Юнайтед май не са били на върха от времето на Фъргюсън.. време беше..

Не че нещо, но последните си мачове МЮ играха срещу отбори от дъното на класирането. Дано да продъжат с добрите си игри, но според мен започва падение в таблицата.

Може и да си прав. Мачът с Ливърпул ще бъде добър показател доколко можем да се задържим на върха. Победата вчера ни дава психологическо предимство, и равният би бил успех за нас макар според мен да трябва да играем за победа дори да загубим.

Gugnelid

Нито Вила, нито Лестър са от дъното, така че не си прав. Да не говорим, че когато играят с Лийдс, мястото няма значение. За съжаление обаче съм съгласен, че не изглежда Юнайтед да имат аргументи да се борят за шампионската титла тази година. Колкото до това дали са били на първото място - били са, но в първата част от шампионата само. Вчера коментаторът каза, че за първи път след Фъргюсън Юнайтед се качват на първо място след Коледа.

спря топката огледа си и с перфектен пас намери волето на Погба

Gugnelid

Ама верно я спря - преди да подаде топката беше в пълен покой, а защитниците го гледаха внимателно и от разстояние. Крив мач, но в крайна сметка правдата възтържествува!