17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе как неутрални тоалетни? Това е дискриминация по полов признак!!! Принужадват ни насила да търпим другия пол в тоалетните, без да се съобразяват дали ние сме съгласни. Няма ли UK Хелзинкски комитет да ни защити правата?

Бритиш хомосекшуълс, срам нямате ей !!!

Не е истина... Педалите побеждават навсякъде... А кой ще ражда деца бе, сбърканяци? И като се роди бебе, какъв пол ще му дадем? Пфууу, отвратителни гей-лесбо решения...

Педалите не искат жени в кенефа. Като гледам и ти не искаш. Изводите всеки може да си направи.

Очаквайте скоро световно първенство по футбол за джендъри, би-три сексуални, лизбийки и т.н... Май човечеството е достигнало върха на интелектуалното си развитие и оттук нататък следва постоянно падение и простотия. Май е време за смяна на биологичният вид.

Всички сме равни...за това направете тоалетна само с писоари и всеки да се оправя...

Той дедо на времето като види нещо шашаво викаше- Абе Оно си е ебало мамата. Значи още тогава е било въведено понятието- То/Оно/

С какво оборудване ще бъдат- с писуари или бидета ? Боже,къде си ?

Хак да са им на феминистките опиканите седалки на тоалетните. :-)

Американски собственици!

Много хитър ход. Сега тоалетните с надпис "Ж" стоят основно празни. Пред тези с "М" има опашки. Добро решение да се ползват еднакво и да паднат опашките пред тези с "М", а запалянковците да се държат по-прилично докато пикаят.

Как така само два пола?!!!?! Алоууу те са над милион, а те само два!!! Веднага да ги осъдят

Мнооого находчиво. Отде ви изравят бе.

Ще си купя фланелка на Ман Ю, особено ако махнат дявола от емблемата си и на негово място сложат джендърски кенеф

Помоли някого от грамотните в пенсионерския клуб довечера да ти преведе думата gender, доста време мина откак ви я спуснаха още не сте разбрали как ви прекараха да се афиширате като селяк загубеняци.

Gender е пол - всичко е ОК. И срещу Gender възможностите са мъж (man) или жена (woman). Никой не го интересува в коя дупка го слагаш или в коя дупка ти го слагат или не ти го слагат. Когато можеш да се определиш като нещо друго - trans, bi, gey, grey и т.н. си джендър.

Как изглежда една джендър неутрална тоалетна?!?!?

На двора - с дупка в земята.

Най-после смислено решение – трябва да бъде въведено масово. Вместо да има "М" "Ж", в мола да има "WC" в която който иска ще пикае прав, който иска седнал. Мивките, огледалото и сешоара са общи. Избягват се една купчина проблеми, включително разните джендъри които няма да могат да искат обезщетения щото няма тоалетна точно за техния джендър. А тези които се притесняват че ще има плющене в тоалетните – то и сега има, независимо от половете и джендърите. По света има вече напреднали общества, където стереотипите за стойката за пикане са преодоляни. Например германските мъже пикаят седнали, а тайландските проститутки – прави.

много са напред ... скоро ще те карат да подписваш декларация, че ти е забранено да гледаж колежките в очите - много ще ти харесва! тия модерни изобретения идват от УСА

Всъщност джендеризмът идва от УСА. И други гадости идват от УСА, например: расизм (американските черни всъщност са най-колемите расисти), сексизъм (серена уилямс), индустрията #meeto и много други...

По добре тоалетна за джендъри отколкото бурки и виене на имами от минарета.

Очаквам след това велико събитие Манчестер Юнайтед да започне да играе много по-добре!!!!

тя и тоалетната на двора е "джендър неутрална"...

Ставам все по-голям фен!

само едно ще кажа - ингилизи!

Ей такива трябва в парламента.

80% от хората в Европа са болни, едни от сърдечни и кардио проблеми, други с изкривени хормонални стойности, трети психически.

Може би има значение как се поднася новината: дали си увеличават капацитета на тоалетните, добавяйки нови, за които няма да важат полови ограничения, или монтират нови за хората, които не знаят от какъв пол са.

Смесват ги, за да може мъжете да пикаят на спокойствие, а не да се редят на опашки, а женските да стоят празни. Капитализъм.

Щеше да е смешно, ако небеше жалко.

Кой друг , ако не м.анафите !!!

Голямо плющене ще пада.

Бе не разбрах, за неяснополови ли ще бъдат тоалетните или смесено за мъже и жени?! Ако е второто - да, ще пада яко плющене :) Ако е второто - пак може да пада яко плющене, щото как ще разберат кой какъв пол се смята :)