Коментари - Манолев лиши ЦСКА от победата в Благоевград с гол в продължението | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Триумф на софийските "грандове" !! В предишният кръг, единият със зор и случаен гол успя да победи последният отбор в класирането. В сегашният кръг, другият дори не успя да победи пред последният отбор в класирането. И после "Лудогорец" им виновен, че 10 г ги лупа, където ги хване.

Не знам защо Турицов винаги когато противникът напада и Турицов бяга на заден ход и не смее да спре нападателя.Липсва му смелост да бъде добър защитник.Дано когато Стойчо си отиде и ти да започнеш да играеш по смело.

Вид на клошар,изказване на простак и курвенско лигавене с феновете. Ама те тия номера са до време.

Добе подготвения от Пенев отбор по инерция влезе в групите и направи силни мачове в началото. После Трою наложи своята тактика: кюскане, блъскане, съпроводено с рев от съдии! И всичко за 1:0! Ама не става сега, едно време ставаше! Пък и Левски не е силен вече, силните отбори са други!

Tройчо продължава войната.Само трябва да предупредим партньорите от НАТО да не стане някой сакатлък.

Стойчо до кога така.Засрами се и си отиди.

Кой е виновен на Тройчо сега?. Май зимната пауза ще го сменят.

Добре, че приеха за таван на заплатите конкретна сума. Ако плащаха колкото ти е мозъкът, Стойчо щеше все гладен да ходи.

На Тройчо заплатата е 300 хиляди евра, ще я намалят ли?

Стойчо Младенов идеално пасва за треньор на безполезните ритнитопковци-средноинтелигентен, нискоинтелектуален арогантен индивид на който всеки друг му е виновен!

Стойчо,хайде стига вече.Виждаш,че не ставаш за нищо.Не знаеш как да победите.Просто си отиди.Ти си срам за ЦСКА.

"Левски са виновни. Как така ще бият Ботев Пд, а Манолев ще ни вкарва в 93тата. Цялото правителство да се впрегне и да направи така, че да бием другият път"

Тия каквото хванат, насират го. Учене трябва, учене-е на тая държава, не ритнитопковци, които едно изречение не могат да изрекат правилно и без усилие на едничката гънка...

Стойчо пак стана за смях

Този път са виновни концентрацията и последното докосване на топката, но не и Петорчо. Половин година е " велик и опитен" треньор и нищо. Само приказки и закани.

Едно време като играхме за Едно на нула ставахме шампион, сега защо не става. Другите отбори защо играят срещу нас . Не е честно, ще РЕВНА . Радев, направи ни шампион, педалчето ти нали играе при нас . Рашков да арестува съдията.

Съдията отново ги закла. Не даде 13 дузпи, 12 червени картона и 18 жълти. Голът на Орлетата беше от явна засада. ФИФА, ФУФА, УЕФА, НАТО, ЕС, УНИЦЕФ, СИВ, НАП, НОИ, МВР, НС, всички участват в директивата срещу Литекс! Безобразие!!! Отиваме да чупим стъклата на БФС, докато перукан е там и ни пречи начело на всички гореспоменати организации.

В амоса, мдааа...

Съдията е виновен,