17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдията е виновен,

В амоса, мдааа...

Съдията отново ги закла. Не даде 13 дузпи, 12 червени картона и 18 жълти. Голът на Орлетата беше от явна засада. ФИФА, ФУФА, УЕФА, НАТО, ЕС, УНИЦЕФ, СИВ, НАП, НОИ, МВР, НС, всички участват в директивата срещу Литекс! Безобразие!!! Отиваме да чупим стъклата на БФС, докато перукан е там и ни пречи начело на всички гореспоменати организации.

Едно време като играхме за Едно на нула ставахме шампион, сега защо не става. Другите отбори защо играят срещу нас . Не е честно, ще РЕВНА . Радев, направи ни шампион, педалчето ти нали играе при нас . Рашков да арестува съдията.

Този път са виновни концентрацията и последното докосване на топката, но не и Петорчо. Половин година е " велик и опитен" треньор и нищо. Само приказки и закани.

Стойчо пак стана за смях

Тия каквото хванат, насират го. Учене трябва, учене-е на тая държава, не ритнитопковци, които едно изречение не могат да изрекат правилно и без усилие на едничката гънка...

"Левски са виновни. Как така ще бият Ботев Пд, а Манолев ще ни вкарва в 93тата. Цялото правителство да се впрегне и да направи така, че да бием другият път"

Стойчо,хайде стига вече.Виждаш,че не ставаш за нищо.Не знаеш как да победите.Просто си отиди.Ти си срам за ЦСКА.

Стойчо Младенов идеално пасва за треньор на безполезните ритнитопковци-средноинтелигентен, нискоинтелектуален арогантен индивид на който всеки друг му е виновен!

Добре, че приеха за таван на заплатите конкретна сума. Ако плащаха колкото ти е мозъкът, Стойчо щеше все гладен да ходи.

Кой е виновен на Тройчо сега?. Май зимната пауза ще го сменят.

На Тройчо заплатата е 300 хиляди евра, ще я намалят ли?

Стойчо до кога така.Засрами се и си отиди.

Tройчо продължава войната.Само трябва да предупредим партньорите от НАТО да не стане някой сакатлък.

Добе подготвения от Пенев отбор по инерция влезе в групите и направи силни мачове в началото. После Трою наложи своята тактика: кюскане, блъскане, съпроводено с рев от съдии! И всичко за 1:0! Ама не става сега, едно време ставаше! Пък и Левски не е силен вече, силните отбори са други!

Вид на клошар,изказване на простак и курвенско лигавене с феновете. Ама те тия номера са до време.

Не знам защо Турицов винаги когато противникът напада и Турицов бяга на заден ход и не смее да спре нападателя.Липсва му смелост да бъде добър защитник.Дано когато Стойчо си отиде и ти да започнеш да играеш по смело.

Триумф на софийските "грандове" !! В предишният кръг, единият със зор и случаен гол успя да победи последният отбор в класирането. В сегашният кръг, другият дори не успя да победи пред последният отбор в класирането. И после "Лудогорец" им виновен, че 10 г ги лупа, където ги хване.