17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генерален спонсор; джипко бибитков кюлчев

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Stoilov should dump his wife. She was screwing Bogdan Dochev at Gerena when he was a player.

Те Лефски и с Диксън са преговаряли седем месеца, а накрая се прецака работата

Наистина ли си мислите,че палмите ще ви плащат заплатите,за да може Насо да се прави на собственик?

Те и с Диксън преговаряха няколко месеца,пък нищо.

не искал пари.. само спонсор да има, да плаща на футбалерите да гонят топката.. Той идвал за идеята у Уефски.. Наско Раев бил гарант за сделката след успеха с Мол Диксън..

Големия треньор дето вече 3 години си тренира само макарите на дивана..

И все пак Левски оцелява. Само Левски!

Ми то след последния път, когато беше треньор май други успехи няма.. Нищо, ще изгрее слънцето и над Подуене някой ден.. може би на 32.13.2158 г. или някъде там.. А, и забравих да питам какво стана с мола и олигарха Диксън.. :) Няма нужда да ми отговаряте.. хихихихихихихи

Важното е,че вашето слънце залезе завинаги на 09.09.2016.....дори и едното тире и парите на ДПС не ви съживиха.

"Разговорът на Стоилов не е бил за неговите лични условия" Да бе, направо повярвахме. Всеизвестно е, че Мъри отива някъде само, ако плащат добре. Ако наистина не беше заради парите, а за спасяването на клуба, досега къде беше?

Наистина ли не разбираш за какво иде реч? Естествено, че треньор, който си държи на репутацията, ще иска да има пари там, където отива да работи. Мъри е заработил достатъчно за себе си, че да няма нужда да работи повече и 1 ден в живота си. Но за да отиде да "спасява", трябва да има нещо, което може да бъде спасено. Докато всички изпросени от спонсори пари отиват за погасяване на стари задължения, неустойки към бивши играчи и треньори, и тъпи трансфери на безумни футболни недоразумения, каква работа има Мъри на Герена? Именно защото всякакви головодници се изредиха да "спасяват" без пари, клубът е на такова дередже. Не е ясно кой взема решенията и никой не носи отговорност. Мъри отивал някъде само ако плащат добре. Еми разбира се че така ще прави! Каква е алтернативата? Да дойде и Наско да му каже, "еми ние нямаме пари да плащаме заплати на играчите". Как ще мотивираш такива играчи да играят? С камшик като цирков дресьор? Ей, аман...

Само Левски !!! Още малко и ще огрее слънцето пред отбора. А Лудокурец ще лапат пишки най-редовно ... то чернилките за друго и не стават.

Да не стане само като с кучия гъз дето го огрявало само като го ебат..

Даа, гладна кокошка просо сънува............

Страхотна новина, няма що. Ако Левски имаше някакъв шанс, с тоя вече направо го погребаха форевър.

Само Левски и ... КУР за Лудокурец !!!

Какво викаш?! Много сте надолу и тук горе нищо не се чува.