Коментари - Мъри Стоилов: Въпрос на живот и смърт е държавата да построи нови стадиони | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглец, нагъл лаком иалчен

Мърльо, а не искаш ли пак държавата да ви плаща огромни заплати на теб и на куците коне, дето от 15 години не са видели купа.

Пак държавата. Предишните собственици поне за пред хората вадеха "собствени" пари. А сега с тоя прокъсан джоб за собственик го обърнаха на явна просия.

И защо? За да се хвърлят народни чари за да може шепа лумпени да превръщат стадионите в бойни полета. При това ниво на футбола и тези стадиони са им много

Педал джендърски рашистки, ти на стадион никога в жалкия си животец не си стъпвал, ама даваш мнения по форумите! Отиди да те загне жена ти Мюмюн и си свиркай "Старана агрмоная", пенделче!

Да, “на живот и смърт” стадиони, за да може такива като тебе и Раев да крадат. По-добре спортни площадки в кварталите да играятндецата Има доста по-важни неща в държавата.

Вие не платихте и стотинка за сектор А( без козирката)Тези 14млн.,които дължите,ги прехвърлихте в кухи фирми.

Много му смешно на кауна, но след нова година може да отнесе шут у газо.

Всяка стотинка отпусната от държавата за безполезни ритнитопковци трябва да се счита за престъпление и да се наказва! Ако в този момент професионалния футбол спре да съществува какво ще се промени в света в негативна посока! Абсолютно нищо! Други са приоритетите които движат развитието на света и спомагат за подобряване на стандарта на живот- здравеопазване, научно развитие, образование и т. н. Ритнитопковците представляват инструмент в ръцете на хазартни босове които правят пари от наивността и лакомията на обикновения човек който мечтае да забогатее без да учи, работи и подобрява своите умения!

Да строим стадиони от нашите данъци?! Че за какво? Публиката е по 500 човека, а то не заслужават и повече Тъй че Мърю от Асково да не се прави на политик, а да си реди конусите и да надува свирката, нали е голям треньор, голяма легенда. Да го видим какво ще направи. Дотук е кръгла нула и не са му виновни стадионите

И деца ще Ви направим...но,първо асфалта

Само стадион ти липсва

Въпрос на живот и смърт е да се оправи животът на хората, а не шибаните стадиони.

Сами си постройте бе, като почнат да ви гледат, след има няма 10-15 г ще съберете за нови стадиони. Засега и тези са ви много

В големите държава на големите отбори стадионите са частни. Аре стига с това да цоцате държавата

НАЙ - ДОБРЕ ДЪРЖАВАТА ДА ЗАКРИЕ ФУТБОЛА КОЙТО СЛУЖИ САМО ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ.

"Дайде, че да дадем" - айде запишете поне една победа срещу кварталните отбори, които ви бият като маче у дирек, пък тогава искайте стадиони !

Въпрос на живот и смърт е Мъро да стане още повече милионер. Ей, някои хора нямате наяждане!

А що не държавна работа за мъри? Дай сега държавата да храни тия пропаднали отборчета

Държавата да построи стадиони, феновете да съберат пари за заплати, а ние да си ги сложим в джобчето !