17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го..>>>>>>> www.Trade46.Com

За мен Мъри е най-надеждния български треньор, но анархията у нас (не само във футбола) не му позволява да се откаже от комфорта на мястото, което заема сега !!

Съгласен съм с Мъри, кой знае колко сучат тия некадърници в ролята на съветници. Погледнато от страни всичко в България се прави от ден за пладне. Не съм видял клуб с дългосрочна перспектива за развитие. Затова с този манталитет нямаме не само футбол но и държава.

Само Левски Само Левски Само Левски

КЗЛ!

Ми и там се набутаха едни доверени хора, малко сикажиичета падат и резултата е налице! Нещо щяха ремонти да правят, бутнаха, след това нов стадион щяха да правят....... мой зеха кинтите и издухаха.

Футболното първенство приключи,но още ни занимават с Левски,почват да ми стават симпатични.......

Обора от Подуями е тръгнал към фалит и няма връщане назад. Честито !

Щом и мъри дава акъл, значи уефски-подуене отива към дъното! Амин!

от Мърльо ли идва?

Iivanov84

последния в класирането в Лалига-Уеска е с бюджет 60млн евра,сами си праите сметка къде се намираме.

Aко няма чужденци българският футбол може спокойно да се закрие.

Всеки чужденец в Левски и Цска е свободен агент, който от години не е играл никъде,а и никой отбор не го иска, обаче Левски го прибира......ТОЧНО чужденците закриват Българския футбол, и менъджерските интереси, които пращат добрите ни младежи в чужбина....

Мърко Беверенски от позицията на какъв се изказва? Като тренер на Казахстан има една победа - и то срещу Андора.

Ами?! Спас Русев ,нали, беше голям бизнесмен? Защо Се прави Стоилов на ощипан?! Стоилов, вие след левскар какво сте? Защо всеки дава акъл за неща, за които не отговаря! Спас Русев и другите собственици имат задачата да покриват всички разходи и без оправдания! Никой не ги е бил да се правят на меценати! Лудогорец и той е на загуба, защото държавата финансира много здраво Домусчиеви. ЦСКА прецака държавата само с 1 умрял президент- Илия Павлов и май само той не е точил клуба.

Е , сега разбрахте ли , оранжеви припознавачи , какво е клуб с история ?!?! Когато става въпрос за Вековен Левски , цял свят се вълнува , с УВАЖЕНИЕ , за бъдещето му ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Много добре казано! ИСТОРИЯ, ВЕКОВЕН ЛЕВСКИ, УВАЖЕНИЕ! Само Левски!

турбОлентен, а, 2000 кубика ли е ?!

на ЦСКА пред Левски: Алоо,от сектор А ли,Б ли,С ли - Мъри Стоилов е истински левскар в мозъка на костите си ,доказал се и в чужбина.Прав е напълно.Всички от ръководството на Левски,вън от този отбор.

За Пачо Консервата оставка няма ли?