17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Пачо Консервата оставка няма ли?

на ЦСКА пред Левски: Алоо,от сектор А ли,Б ли,С ли - Мъри Стоилов е истински левскар в мозъка на костите си ,доказал се и в чужбина.Прав е напълно.Всички от ръководството на Левски,вън от този отбор.

турбОлентен, а, 2000 кубика ли е ?!

Е , сега разбрахте ли , оранжеви припознавачи , какво е клуб с история ?!?! Когато става въпрос за Вековен Левски , цял свят се вълнува , с УВАЖЕНИЕ , за бъдещето му ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Ами?! Спас Русев ,нали, беше голям бизнесмен? Защо Се прави Стоилов на ощипан?! Стоилов, вие след левскар какво сте? Защо всеки дава акъл за неща, за които не отговаря! Спас Русев и другите собственици имат задачата да покриват всички разходи и без оправдания! Никой не ги е бил да се правят на меценати! Лудогорец и той е на загуба, защото държавата финансира много здраво Домусчиеви. ЦСКА прецака държавата само с 1 умрял президент- Илия Павлов и май само той не е точил клуба.

Мърко Беверенски от позицията на какъв се изказва? Като тренер на Казахстан има една победа - и то срещу Андора.

Aко няма чужденци българският футбол може спокойно да се закрие.

последния в класирането в Лалига-Уеска е с бюджет 60млн евра,сами си праите сметка къде се намираме.

от Мърльо ли идва?

Много добре казано! ИСТОРИЯ, ВЕКОВЕН ЛЕВСКИ, УВАЖЕНИЕ! Само Левски!

Всеки чужденец в Левски и Цска е свободен агент, който от години не е играл никъде,а и никой отбор не го иска, обаче Левски го прибира......ТОЧНО чужденците закриват Българския футбол, и менъджерските интереси, които пращат добрите ни младежи в чужбина....

Щом и мъри дава акъл, значи уефски-подуене отива към дъното! Амин!

Обора от Подуями е тръгнал към фалит и няма връщане назад. Честито !

Футболното първенство приключи,но още ни занимават с Левски,почват да ми стават симпатични.......

Ми и там се набутаха едни доверени хора, малко сикажиичета падат и резултата е налице! Нещо щяха ремонти да правят, бутнаха, след това нов стадион щяха да правят....... мой зеха кинтите и издухаха.

Само Левски Само Левски Само Левски

Съгласен съм с Мъри, кой знае колко сучат тия некадърници в ролята на съветници. Погледнато от страни всичко в България се прави от ден за пладне. Не съм видял клуб с дългосрочна перспектива за развитие. Затова с този манталитет нямаме не само футбол но и държава.

За мен Мъри е най-надеждния български треньор, но анархията у нас (не само във футбола) не му позволява да се откаже от комфорта на мястото, което заема сега !!

КЗЛ!

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го..>>>>>>> www.Trade46.Com