Коментари - Мъри Стоилов за дълговете на “Левски”: Мисията може да се окаже невъзможна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро, да си треньор на Левски ще бъде, като "директорът на изгорялата гимназия"

Май мисията е невъзможна да се спасим и може да играем само с юноши . "Добро утро" дето се вика...от кога го говорим това..Само дето изхарчиха още няколко милиона са издръжка и изгубиха нови 2 години..вместо това отдавна да стане и да се "изболедува". Играеш във В група , Синдик управлява и малкото пари които има и така докато минеш през "Чистилището". Постепенно по-малки спонсори ще се намерят и когато стане това тогава. Дори и да минат няколко години не е страшно !!!Честито !!! Като ми говореха разни фенове в сектор А как трябвало да се СПАСЯЛИ навсяка цена и  навсяка цена да са 12-ти в А Група сега най-после се надявам че разбраха какво ме заболя устата да обяснявам !!!! А и от къде ще ги вземат тези юноши ???? По-добрите си търсят отбори и не искат да чуят да се връщат....това са родени между 98/99 и 2002 - 2003 а останалите по-малките набори ще падат с по 6-7 на нула всеки мач и ще изпаднат от самосебе си в Окръжна. Защото пропиляха, изпуснаха и унижиха 3 отбора играчи родени между 1998/99 и 2003 Ще ги изредя по именно ако е нужно на 80% поне ..с които можеха да са във  финансов-фалит и синдик но горе-долу да са в средата с "прилично" стабилен отбор във В или Б група и с малки заплати, докато мине бурята. За това сега ще си платят цената...Защото не се вслушват в умни и образовани хора а кърпят днес за утре..и Наско чака някой родител да му даде 5 - 10 000 лв. които да си прибере за себе си срещу т.нар. "Бележка" и да освободи някое момче без да се замисля, че този с "Бележката" може да е утрешния Панов, Н.Илиев,Соколов , Искренов, Аладжов, Патрата и т.н.и т.н. !!!. И накрая трябва да се признае , че т.нар. "ШКОЛА" е умъртвена. Единствено НЕВОЛЯТА в момента принуждава Наско и Мъри да използват българи и по сайтовете да се появяват голобради юноши, които "тренират" с мъжете. Един голям флирт с публиката и лъжливо "обещание за женитба" срещу смс-и и дарения ! Това е истината. Нали никой не се съмнява нито за миг , че ако тези хора "пипнат" сериозни пари от спонсори (ако въобще това вече е възможно) повече няма да видим "жив българин" а само играчи с окончаваща фамилия на "ЬО" ..Сержиньо, Бла - бла биньо и прочие и-ньовци .Това е истината независимо дали на някому не се харесва !!!!

Те дълговете си остава, така че това което си написал не е много умно. Играейки в А група разходите са по-голями, но и приходите са по-голями. Същевременно възможностите в А група са много по-голями за изплащане на дълговете. Защото и възможността за трансфери нараства. А класиране в европейските турнири, групите и излизане от тях, може за нула време да изчисти целият дълг.

Криза било голяма, но пък някакви трансфери нови се бройкат, а и преди дни взеха нов от Бразилия ... и предишните бяха с голяма кошница за трансферите, а и тези преди тях. В България нямаме деца, които да играят футбол по между си, но някакви болни амбиции за Шампионска лига ни гонят. И докато Домусчиеви могат да си позволят каквото правят, то нивото на другите за пример е Крушарски, Венци Стефанов ... и ЦСКА не се знае пак докога и докъде ще е. Станем ли законна държава футболът неизменно ще пострада. Но пък много държави в Европа и без силен професионален футбол живеят къде по-добре от България.

Продавайте.Но има ли кой да ги купи?

Спокойно Мъри, ти си пълни отборът с африканци и други чернйовци и всичко ще е точно. Така де, да сме като ЦСКА И ФК Домусчиев

Не съм левскар, но много ми е мъчно за оня, истинския футболен клуб Левски, в който играчите истински футбол, раждаха се и умираха левскари. Та сега, за какъв Клуб говорите, взел името на Апостола. Те повечето от играчите не са и чували за Дякона, вие искате да са лоялни и да играят със сърце.И не е само този отбор...Всичките са маскари, както е казал Алеко. А БФС-то, ЛФС-тооооо...

SU-152

пешо.................... Ако си дошъл в светинята ЛЕВСКИ от отбор като Осъм Ловеч и този отбор те е направил величина и след това ти е дал път в най голямото първенство в Германия и благодарение на Левски си станал някаква легенда и си този в момента и те познава цяла България благодарение на ЛЕВСКИ не знам какъв тъп олигофрен трябва да си за да постъпиш така срещу клуба а не срещу г-н. Сираков.Защото г-н. Сираков не е ЛЕВСКИ а ЛЕВСКИ е създал тези които сега са легенди известни и някакви си в България.Тъпак Осъмски.

Светиня ЛЕВСКИ, г-н Сираков, дрън-дрън.... Пешко има договор, подписан от една страна от неги и от друга страна, от "Светиня ЛЕВСКИ", без значение кой го е представлявал тогава. Щом има договор, то той трябва да се спазва, вкл. и финансовата му част. Ако не се спазва - има клаузи за глоби, неустойки и т.н. Ако и тях не спази виновната страна, има съд. Та те те така - Светиня ли е , не е ли Светиня, не е важно - не е над закона! ПП. А тази "Светина" отдавна трябваше да е закрита. Ходи да метнеш три метана на Перукан, че си затваря очите...

SU-152

От Хубчев над 800 хил лв. вътре, от Насиру 400 хил. евро. Тия от Насиру спокойно може и тях да ги пишем на сметката на Хубчев, щото той го избра и го доведе. Но по вашата логика всичко трябва да се пише на сметката на ПК, но не и на оня който след куп лъжи доведе Киселяка, но иначе говореше сладки приказки, как всичко щяло да бъде чисто и прозрачно. Накрая се покри някъде и сега се таи като прасе у тръстика. Аман от помагачи и парашутисти..............

ИЗ ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ левскарщина: явление, излизащо от рамките на нормалните човешки разбирания и общоприетите норми на общуване. Характеризира се със завист, злоба, нахалство, достигащо до наглост, претенции, че вечно всички са ти длъжни, непрекъснато търсене на привилегии и нежелание да се плащат каквито и да било задължения. Граничи с психическо отклонение - непрекъснати фантазии за несъстояли се събития като строеж на собствен стадион, чакащи ред световни фирми да издържат отбора, репресии от властта и редица други нелепици, дълбоко вкоренени в съзнанието на носителите на това явление. Същевременно се отличава с нищо неоправдано чувство за морална чистота и превъзходство. Там треньори и играчи са били и в момента играят световни величия. На портала са си запазили ред и ронейки сълзи и сополи чакат да ги вземат да играят други световни величия. Дори и да победят селски отбор хвалебствията са все едно , че са победили отбор от световна величина. Ако загубят съдийте са им виновни. Ако друг отбор от България победи то или съдийте са му помогнали , или противниковия отбор нарочно е играл слабо. На стадиона на Левски, ако противников играч вкара гол е забранено да се радва щото не се знае какво може да му се случи. Коментиращият мачовете им журналист трябва да е пристрастен левскар, постоянно да хвали футболистите на Левски и да ругае и се подиграва на противниковите състезатели. Ако противника вкара гол да не се радва и да поставя редовността на гола на съмнение. Попадналите под влиянието му субекти не подлежат на лечение и са обречени на доживотни страдания.

Как хубаво си описал свинете фенове на Ловеч-Етрополе. За които направиха нова лига зада ги вмъкнат в ПФЛ.

Мър спаси отбора , като си дадеш шест твои заплати за Хубчев, който също е "ГОЛЯМ ЛЕВСКАР " и си чака паричките, вместо да се откаже от тях за благото на Левски. Такива се всички от Ловеч!!!

Явно ПеЛефски смятат, че е нормално да им работиш даром, та ги е яд, когато някой си "иска паричките" по договора си. Ама от какво се оплаквате, пелефскарчета, нали Черепа не си иска осемте милиона, хи хи хи!

А бе Мъдьо, като мисията е невъзможна защо поиска заплата от 30 000лв.? Нали си голям Хун, работи за 5000 лв. например!!! И затова ли прехвърляте собствеността заедно със задълженията на феновете-наркомани, че друг да е виновен за фалита ???!!!

Крайно време е да започнете от окръжна, не боли а и фенове дал господ...

РАЕВ ДА ПЛАТИ НА ХУБЧЕФ

Как тогава си позволяват нови играчи?!?

Ами то в статията пише, чукча... Свободни трансфери.

Ей на това му се вика бавна и мъчителна смърт, не на нещо друго.