17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сополиньо се усмихва ,защото знае за треньорската смяна още преди мача с Черно море. Знае ,че на Стоев дните са му преброени. И е чудно ,че Стоев не знае, защото тоя номер с юношите го беше правил още като треньор на Миньоро!

Тези чужденци играха добре в началото, но вече се интегрираха и побългариха...

Ами в БГ е така,президентите се държът ок със футболерите ,а не с треньора и от там идва целият проблем

само велур!

...кал в ушите! До кога ще търпим посредствеността да надделява над можещите и знаещите...

Тренера като е толкова отворен да обясни защо дузпата не я би определения от него

щото е дръжка на..........микрофон.

Смяната на тоя мухльо даже закъсня! Според мен последните две години играе само със спомените си как е играл някога преди, в по-добрите времена, негови и на отбора! Заместникът му игра доста по-добре и като старание и като принос за тима, ако въобще в тоя мач може да се говори за добра игра на някой от Лудогорец! А за изцепката на Моци - естествена , в светлината на подминаваните му от нашите чернодрешковци дърварски балтии във нашенските селски мачове! Подобни неща в Европа не ги подминават, а Гелосания определено е фактор само за вътрешна консумация и номерата му се котират само от БФС.

На Марзилино физическата му подготовка не е както беше преди 4,5 години.Това се отразява на играта му,мудна некачествена и затова е смяната му.Стоев може да има проблеми като треньор,но отностно Марсилиньо е прав да го извади.

Тоя се мисли за Кристияно Роналдо, пък тренера за Зидан. А истината е, че без тихата подкрепа на БФС са си един средняшки отбор.