Коментари - Матей Казийски: На младите им е по-лесно да трупат лайкове, отколкото да се трудят | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но добре би било за в бъдеще дирниците да споменават поне името на спорта в статиите си за читателите които не познават казийски и не знаят какво играе

Да. Тази приказка, че младите да мързеливи я слушаме с всяко ново поколение. Добре, че винаги ги има старите, които се скъсват от работа, че иначе светът ще загине.

Аре и тоя да не се прави на голям щото видяхме как предаде България и отказа да играе

Ако не бяха го прогонили от "стария" национален отбор можеше да бъдем световен шампион.

Само за младите нямаш право да говориш! В най-важния момент изостави национанлния отбор на България и тръгна да правиш преврати!Не сме забравили, и затова напомням! Тъпанар с тъпанара ти предателски. Струваше ли си тогава да правиш това, от днешна гледна точка, замислял ли си се?! Какво се промени и какво щеше да промениш и какво промени въобще с постъпката си. За мен си оставаш един отпадък, колкото и добър играч да си си отпадък.

nishto ne se promeni zashtoto Vladko togava kaza "Az iskam medal ot olimipiada"

Виж се в огледалото, когато пишеш за отпадъци. Отборът, начело с капитана му Владко мераклията, предаде Казийски и българския волейбол и резултатът се вижда и от космоса. Това, че един играч каза не на корумпираната федерация и поиска цялостна промяна на крепостната политика по заробване и доене на талантите ни и не само, го прави герой, а не предател. Но, стой си в кочината и си мисли, че разбираш.