Майк Тайсън: Използвах фалшив пенис с урината на жената и децата ми

Легендарният боксьор даде яснота как е минавал допинг тестовете след употреба на кокаин и марихуана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм ром и съм гей. Ние гейовете сме за Истанбулската конвенция. Използвам фалшив пенис или вибратор закупен онлайн. Дано догодина на парада да сме още повече. Целувки за Кобрата и Джошуа,хубавци.

Кокаин и хероин дрън дрън! Този е излизал на ринга назобен като киборг. Същите лъжи ръси като бат Арни за протеина!

Коката и марихуаната те дърпат назад! Тайсън ако не беше друсал толкова, щеше да е без загуба и още 50 нокаута отгоре!!!!

А Серена като го размахва, докторката обръща ли се?

Ти обаче не се обръщаш, а и го цокаш

Що за гнусотия, що за морал?! Само великата западна демокрация може да произведе такива морални уроди! Дори не ми го побира ума!

Че даже ни го дават за пример едва ли не

що не го размятка на нашия форумен експерт Дада,да видим ,какво ще остане от него

Негрите само по нечестен начин играят. Ето Серина Уилямс взема анаболи с разрешение на лекар и никой нищо не може да ѝ каже, защото ще бъде обвинене в расизъм, нацизъм, фашизъм, хомофобия, ислямофобия, антисеметизъм, цинизъм, ксенофобия и всички грехове на света.

ЮМРУКЪТ МУ ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ ФАЛШИВ. Няма друг като него, The best!

Допингът има голямо значение, за силата на удара, не мислиш ли?

На него допинг не му е трябвал. Ако си му гледал повечето мачове и си запознат с историята му - той си е просто като махленец, влиза и унищожава с ярост и агресия. Като цяло много рядко се е защитавал или е изчаквал противника на мач (както повечето днешни боксьори). Но никога не е могъл да превъзмогне наркотиците и затова често му се е налагало да дава чужди проби :)

Американска ценностна система. Само не разбрах, това като куриоз се съобщава или като престъпление?

като хвалба-инструкция.

А жените спортистки как минават тестовете?

Ми е те като заразмятат пенис и контрольорката се обръща с писъци: Прибери го, прибери го!

Серина уй лямс така прави

Въпреки всички опити на Пулев да обърне внимание към темата, Владимир Кличко категорично отказа да бъде проверен за допинг преди мача. Той отново бе защитен от шефа на немската боксова федерация Томас Пютц, който продължава да се държи като човек от щаба на украинеца, а не като обективен наблюдател. Именно договорът с тази федерация позволява на Кличко да дава допинг проба само след срещите си, но не и преди това. Пютц отново обясни, че било трудно Кличко да бъде подложен на извънсъстезателен допинг контрол. "Владимир би бил тестван постоянно, но като гражданин на света, той често пътува и е трудно да каже местоположението си месеци напред. Това просто не е практично – каза Пютц. От немския вестник "Берлинер Моргенпост" обаче не се хванаха на, меко казано, странните обяснения на шефа и попитаха: "А как се решават тези проблеми за други граждани на света като изключителния спринтьор Юсейн Болт и звездите в ските?"

Излиза че в Америка допинг инспекторите са много срамежливи... и за да не се разчуе тази страховита тайна на чистачката и се налага да чупи нечупливите шишета с допинг пробите на американските спортисти;)

Тайната на чистачката е само в изкуфелите путлерастки тикви.

Верно си е, това което американците правят със своите спортисти отдавна не е тайна... освен може би за хората които не могат да четат, да слушат радио или да гледат телевизия-)

Не ми е много ясно какъв допинг могат да са марихуаната или коката? Те не само не ти помагат, но и вредят. Макар да не съм особено убеден, че спортистите се друсат точно преди състезания, а седмица-две преди това. Следите остават (специално от тревата) в урината месец след употребата.

Било то едно време ... сегашните мъже само се озъртат да видят развят член, че да го налапат

апай, жено