17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много му се кефя на Ноле. И тримата най-велики си имат своите уникални качества и им се възхищавам. Преди последния US Open залагах, че Ноле ще стане номер 1 по спечелени титли. Сега обаче мисля, че Рафа има най-голям шанс. Най-големия фактор според мен ще е това, кой ще е по-здрав физически. Травмите са най-големият риск. От конкурентите виждам само един сериозен претендент - Медведев. Федерер е много вероятно да не успее да вземе друга титла.

Да уточня, че говорех за титли от шлема, а не за по-малките АТП турнири.

Стига с тия религии бе, не сме 10-ти век. Или можеш или не можеш.

Отговорът е прост.На Запад имат всички балканци за бедни селянчета недостойни да отнемат титли от висши раси като швейцарците например.Нека не забравяме че хората купили си билети за финала са богаташи и аристократи които са сноби по рождение и не искат някакъв си сърбин да вземе титлата на Маестрото.

Чета безумно глупави коментари за православни и католици. Не съм фен на Джоко заради псувните, заради безкрайното тупкане преди сервис, заради лъжесръбският му патриотизъм. Защо живее в Монте Карло. Рожето и Рафа живеят там където са родени.

Явно не познаваш сърбите като нация.Те са маниаци на 2 теми- Сърбия и православна религия. Ноле не прави изключение и не е лъжепатриот както си мислиш.Взе Горан Иванишевич който е хърватин за треньор и си навлече гнева на половината сърби.Това обаче не го изплаши и нищо не се промени.За теб не е така но Джокович е феномен в тениса.

Наполовина е хърватин, Ноле! Майка му е хърватка, тъй че няма логика да ги мрази.

Ноле е голям патриот. Ако го познаваше по-добре, щеше да знаеш това. Не знам защо много хора тук имат такава изкривена представа за патриотизма. Щом живееш в друга страна, значи не си патриот. Аз съм забелязал, че точно хората, които живеят далеч, често са най-патриотично настроени. Ама то тая дума "патриот" всеки си я разбира по свой си начин...

Не ми харесва, защото се се подиграва с тениса

Те и Медведев не харесват, ама ще им се наложи да свикнат.

Православните го харесваме, не сме малко все пак.

Диана, госпожо Диана, аз съм българин и го харесвам, цялото ми семейство го харесва, Новак е човек с голям хъс, голямо сърце и огромна дисциплина. Оставете мнението на закостенелите благороднически /уж/ нации - синът Ви е страхотен и ние му се радваме и възхищаваме с цялото си сърце!!!

Не им харесва на "развитите" католически и протестантски "демокрации" сръбски православен четник да им набива канчето. Здраво. Публично. На световната сцена.