17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек дори и добре да си живее, понякое време му се налага да направи фондация на мама и тате!

Успех Грише в всяко твое начинание! Световна класа спортист, но най- вече Добър човек! Успех!

Аз пък все се чудя къде е далаверата да имаш фондация...Видни спортисти, личности , бизнесмени всеки прави фондация. Идеята да подпомага деца таланти. Ей майка съм на две деца и не вярвам,че някой там спечелил милиони го е грижа за децата . И се чудя данъци ли спестяват, реклами, спонсори.. Някой тук по запознат има ли?

Na sushtoto miasto se snimah minalata sedmica ,malko po nadolu pred pametniks na Berlioz

Хайде, целувайте ръка, и се извивенете за плюенето предния път! Всичко познах ва 100 %. Живи и здрави! Дарявайте, с големи суми и редовно! Ха ха ха ха, сякаш имам ясновидски способности!

Най-вече спестяват данъци, и то много. 1. Фондациите не дължат никакви данъци върху парите, които са им "дарени". 2. Ползват от привилегиите на корпорациите, т.е. няма ДДС, няма нищо. 3. Имат право да купуват имоти, коли; да плащат пътувания навсякъде - командировки, р'ъйш'и ... В общи линии, от всякаква дейност си връщат най-големите данъци, които всички останали будали плащаме - ДДС, данък общ доход / данък печалба ... Направо да се чудиш какво не е далавера в това да притежаваш фондация. Нали затова Бил Гейтс от 30 години все си дарява всичките пари на собствената фондация. Той самият не притежава абсолютно нищо, освен фондацията. Фондацията му, обаче, притежава - 2 Gulfstream G650ER, 2 Bombardier Challenger 350, Cessna Seaplane и колекция от хеликоптери; също, притежава коли, както и един куп имения по бреговете на морета и океани, и къде ли не. За всичко това тоя не е платил нито един цент данъци. Но, бил филантроп. Всъщност, собствениците на фондации са най-отявлените мизантропи. Наш Гришо ще го видим, но подозирам, че и той основно иска да пести от данъци.

да напишеш нещо по темата, за която си влязъл тук? А? Ко? Не? Педал смачкан, на кого му пука кога и къде си се снимал бре, да си се вкисне семето дано, такива говна като теб да не се възпроизвеждат, че да не се налага да плащаме лечението на поколението ти, Дори на кирилица не можеш да пишеш, амеба такава!

Да добавя: Не е толкова избягване на данъци, а парите ит дарения, щото една фондация се издържа с дарения, се разпределят 10% за дарения и 90% за разходи!

Кучката е използвала ника ми , за да хвали монакото Всички знаят, че мразя крадеца

що да ти целуваме ръка? по шест (цифром - 6) пръста ли имаш на нея? Или просто си селското пиянде, случайно попаднало тук и решило да си добави някой друг сантиметър?

Браво пич, тъкмо мислих и аз да обясня. В общи линии да това е за по богатите, но ако си беден също може. Правиш фондация, 10% даряваш на някой инвалид роднина, който снимаш за брошурите дето ще раздаваш пред НДК на баламите за дарения. Той ти връща кеш по голямата част за да имаш джобни, а с останалите плащаш наема на уж офиса на фирмата - апартамента ти под наем в Обеля и служебната кола и бензин - демек твоята и разходите ти за живот - уж служебни.

Иди на предната статия, в която се обявява фондацията! Виж ми коментарите! Чак на мен ми става страшно, как познавам на 100 %

Фондацийка! Юридическо лице! 90% разходи. 10 % за дарения! 90% разходи за заплати от разходите. На заплата мама и тати! Ха ха ха! Българи, даряване във фондацията на монакото! Дарявайте неограничено! Това е от преди. Без да знам, че майка му е във фондацията!

ПАТРИОТ Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата,

Точно! Който дарява, дарява без фондация! Да живее фондация "Бъдеще за България"

Чичолина да изпере малкиюо руски пари покрай Дришо с финдацията

Направи Фондю с фондацията всеки бърка с дългата лъжица и се грее на бавен огън ! Вкусно нали?

майката на гришо,майката на бербатов.боклуци нещастни