17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руските спортисти нямат нищо общо с войната и трябва да участват в спортни мероприятия навсякъде. Лошото е,че особено западните политици превърнаха спорта в политика.

Така е. Трябва да забранят доживотно на Путин, Шойгу и Лавров да участват в каквито и да е тенис турнири и олимпийски игри и да им отнемат всички предишни медали.

би ли отишъл да се състезаваш докато публиката крещи убиец, махай се, прибирай се в сибирската кочи, твойта м...... и т. н. Аз лично бих се направил на контузен....... като този :)

Не се интересувам от този спорт, но този "Медведев" не е ли бившият им премиер от антуража на Бащицата, също така снажен като него? Пусто да остане, колко е пораснал и отслабнал, откакто се отдаде на прехвърлянето на топките ту тук, ту там...Колко трогателно звучи на славянобългарски - Мечкарски и Пътников! Ако пък не е той, още веднъж се извинявам. Впрочем, нямаше ли там и някакво "наше момче", как му беше името.....Аа, да! Приятелят на Османова! Къде е, какво прави, спортува ли редовно, храни ли се здравословно? Поздравете го бързо, ако го видите някъде из турнирите, че може и да не се весне повече до края и да отлети за следващия....

????

Тъпунгери! Clay, на английски означава глина. Глина, тъпчовци, ГЛИНА. Глинени кортове. Клей на български означава смола, дървесна СМОЛА. Пример: клеясали мозъци, зациклили безнадеждно безпросветно, безграмотно.

Аз съм в този спорт от повече от 25години и постоянно в България сме си го наричали клей корт. Никога не сме го наричали глинен корт, аман от псевдо български патриоти

Аз съм в този спорт от повече от 25години и постоянно в България сме си го наричали клей корт. Никога не сме го наричали глинен корт, аман от псевдо български патриоти

Щом е с операция, по- добре да НЕ играе 6 месеца ....Ако иска да играе дълго...

пълни кретени. Имаш ли идея какво ще им се случи на руските състезатели :) Ще им стане тъжно. Гледай мачовете и ще видиш публиката какво ще ги направи. Ще им се ще да не са идвали. Ама нямат избор иначе няма пара от спонсорите :)

бе ти куку ли си. Крият се като мишки ще им се разгони фамилията на мачовете. Псувните левски цска ще ви се струват като детски обиди :)

Руснак в чужбина.

Да си прост ограничен българин