17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политиката намеси ли се в спорта е лошо. Дали съдията щеше да се прави на улав за помощта ако вместо Медведев бе Надал?!

Радвам се на победата на руснака Медведев над полу-руснака и категорично не-руснака Циципас. То от там е и извън кортовото съперничество мужду двамата. Но това е белетристика. На Циципас му предстои да изпълни руската поговорка: "За един бит, двама небити дават". Нека му пожелаем спортна злоба и успехи. Що се отнася до Медведев, неговата работа е трудна и високоотговорна. Финал на един от турнирите за големия шлем не е шега работа. Още повече, че фаворита е известен още преди началото на турнира. Изобщо, това издание на откритото първенство по тенис на Австралия, може да се окаже дъното на този иначе престижен шампионат. Най-вече заради отстраняването на Джокович. Предимството на Медведев е, че срещу него са всички. Той може само да спечели. Ако загуби ще има безброй оправдания. Но в случай че спечели, всички ще знаят, че е спечелил против онзи, който се стимулира при сервис с пръст в ануса, и съдията, който го покровителства. Нека спечели по-добрия и жалко, че не допуснаха номер 1. Дано да няма скандали.

То беше ясно, че Медведев ще победи. По-добър е от Циципас. Както и психически също е по-як и уравновесен. Медведев може да падне от много много по-добри тенисисти (защото няма въображение и копира малко другите). Но пък развива тенисисти в момента няма. Така че печели той.

* Но такива тенисисти в момента няма. :)

Медведев няма шанс.Титлата е за Рафаел Надал.

Гришо също може да бие Циципас

Надал няма шанс. Медведев ще посвети победата си на най-великия - Новак Джокович

Рафаел Надал ще спечели титлата.

По вероятно е да му го на...кат на Надалчо

Давай Медведев, разбий тоя испански плъх и заради Джокович!!! Австралийците са пълни англо-саксонски педали!

Медведев победи Циципас технически, физически, морално, интелектуално ... Ако се наложеше щеше и да го набие, барабар с баща му и съдията

и психически

Сега остава да бие и зобания...

Тая па миризлива ватенка... Надал ще го попилее на финала. Вамос!

Вата имаш в главата. Може и отзад ....

най вече ще ще ще попилее курника ти на село.Смешко

Испанския зоб ще падне

И с какво точно се зоби бе тъпак? Ще си проличи веднага и ще даде положитлно щом го проверат

Реалният резултат бе 3:0 за Медведев. Вторият сет руснакът сякаш го подари на Циципас. А краят бе безинтересен, гъркът вече не можеше да се съпротивлява.

Дано спечели срещу назобания испанец на финала

Направи му гръцка количка (апопису в омикрото и т.н.....)

Испанската суперзвезда в тениса Рафаел Надал призна, че е употребявал забранени вещества, но изцяло с терапевтични цели. Надал бе в поредния списък, публикуван от хакерската групировка Fancy Bears. Руснаците продължават да изобличават спортисти, които са уведомявали WADA за това, че употребяват допинг и други забранени медикаменти, но по медицински причини. "Използвал съм лекарства, които съдържат забранени вещества, за лечение на коленете ми. Но съм го правил с разрешение от необходимите инстанции," казва Надал, цитиран от испанските медии.

Прекаляваш вече! Повтаряш това като мантра вече втора седмица! Тоя зоб може да ти помогне да избягаш 100 метра, да скочиш, да потичаш, но всичко в рамките на едно състезание, после си труп. Как си мислиш, със зоб, се играе две седмици по средно 3 часа на мач - тичане, разтягане, огромно напрежение на всеки муслул, не само на една група мускули.

Не му придиряй на момчето. То е убедено, че Джоката го кара само на киноа и рукола. Като закъса в някой мач с 0:2 до степен да не може да ходи, отива в съблекалнята, прави си една салатка от тези супер храни, полива с обилно с оцет балсамико и зехтин екстравърджин, излапва я и готово. Излиза на корта и прави 3 от 3 от раз. През миналата година му се случи поне 2 пъти. Да се чуди човек, как така руколата е по-яка от зоб-а. Пък може и да я е слага по малко от спанака на Попай, знае ли човек.

Дебилче, да ти съобщя, че Джокович го гледат и дебнат под лупа, за най-малкото кривване. А, дори и за дебили като тебе сравнението на бицепсите и баджанците на Надал, с тези на Медведев, Циципас, Джокович, Федерер, Рубльов... трябва да им говори нещо. Коооолкото и много да си тъп.

душко. С анаболите. Ще пръсне щортите от напомпани мускули.

Що не питаш някои от напомпаните си приятели, дето цепят във фитнеса, дали ще издържат да търчат като ненормални по три часа през ден! То не е като да вдигаш щанга от лежанка!

някои от селските си дали световен номер 1 и кварталните батки са на една зоб. А?

Цици остана без цици ... Много съм доволен

Май остана и без топки.

Цицкопас го пое много дълбоко