17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво те дразни пък тебе че е руснак тъпанар нещастен

Медведев играе силно винаги,по-постоянен е.Не е лесен характер,но иначе нямаше да е толкова добър.След година,две ще е N:1 в световния тенис.

Заслужи си го !

Медведа е супер. Гришо и той.

Без Гришо.....

За Медведев съм съгласен, Гришо е латино.

Трябваше това да е Тийм, а не този миризлив, кльощав руски ченгел. На последния си мач такива грозни изцепки правеше тоя мърльо, че ми се отщя да гледам мача. Кофти, че следващите години ще ме занимават с този грозен бляд.

Какво пък те дразни тебе ,че е руснак,тъпанар нещастен

Григор беше на 3-то място през 2017, но точно когато го постигна Джокович, Надал и Федерер НЕ ИГРАХА. Аз го подкрепям, но наистина много късмет извади преди 4 години!

Когато Григор беше 3-ти, максимумът точки, които беше събрал беше 5100. Понастоящем 5100 точки биха стигнали за 8-мо място.

Федерер и Надал играха 2017 и си поделиха шлемовете. Ако имаш предвид финалите в Лондон и там играха, но паднаха от Гофен, който пък загуби два пъти от Гришо. Само за Джокович си прав, че не игра 2017г.

Хубаво е, че няма такава омраза както в хип-хопа. Иначе тези 3-мата да са се изтребили. Глинения не е толкова стар и ще задмине Федерер по титли заради клея. Сърбина ще счупи 80% от рекордите на Федерер. За полузалязалата звезда се очертава 3-то място в историята (макар с най-атрактивна игра, но най-важен е чий тенис е най-ефективен).

Помните ли 2017 година и това, че Григор Димитров завърши 3-ти в класацията на АТР?? Хайде стига сте близали дуп@р@т# на руснаците !

Какво общо има политиката ...със спорта и националността на спортистите??? Кой ти е набил в тъпата кратуна, че с руснаците сме врагове??Мбого си елементарен!Сори!

Трудно може да вземе 1 голям шлем. Ако се забави година може и да го изпреварят,ако все още Джоката допусне.

Много добре знаят какво пишат. По изключение. Айде, отворете ранкинга. Надал води със 115 точки. Следващата седмица му отпадат 360, а Мечо губи половината от 45. Сметнахте ли го? Ама пишете без да знаете.

Това просто не е вярно! Григор беше трети неотдавна (2017-18). Това показва, че е бил преди поне двама от големите.

ей дирници продажни ...стига сте натрапвали тъпия руснак. Направете една рубрика - ватник и там качвайте хвалебствени слова за радост на бг помияр-ватниците

Айде сашко, изака се, сега си изпий успокоителните и спинкай.... а майка ти да се подмий.

Явно,имате СПЕШНА нужда от психиатър.....И от малко култура и образование!!

Нищо не прекъсва Надал има 125 точки в повече . Отворете ранкинга!

"В следващото издание на ранглистата на АТP .." не значи ли, че следващото обновяване на класирането в понеделник ще отрази това.

Написахте че след загубата в Ротердам Медведев е загубил възможността да бъде номер 2 ... Кое е истина!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Какъв Мъри, какви пет лева??? Вавринка поне на добър ден можеше да обърне Джокович...

Статистиката си показва, кой колко обръща.

Дир-а пак сте се объркали. Гришо беше #3 в края на 2017

За топ 2 става дума. Иначе не само Гришо, много други бяха номер 3, но не и 2.

Абе заслужава си. Евала.

Дир-а пак сте се объркали. Гришо беше #3 в края на 2017

За топ 2 говорят, а не 3

Жалко, че точно тая меприятна ватенка ще наруши традицията.

стрдай тихо

Да си тъп не е лесно, а сигурно е и болезнено...

За ватенката ли говориш или за себе си?