17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Гришко ни възхити- пак няма да играе пред родна публика....

Трябва да видим като дава интервю дали говори говори на родния си език с английски акцент. Ако не го прави значи не е достатъчно издигнал се за разлика от Гришко.

Няма как да стане номер 1 след тези 2 турнира...... На ИНДИЪН може да вземе 1000, но на Париж няма как да добави точки, понеже миналата година е ШАМПИОН там........ Ноле и да не играе на двата турнира, нищо няма за губене, понеже ИНДИЪН нямаше миналата година, а в Париж не игра....... Ако НОЛЕ не играе до края на годината ще му отпаднат около 450 точки, а МЕДВЕДА трябва да спечели всичко и пак може да не е първи..... Остават ИНДИЪН, ПАРИЖ, ЕДИН ТУРНИР ОТ 500 ТОЧКИ И ФИНАЛНИЯ ТУР......... Незнам на този 500 турнир как е бил миналата година, но ако се включи в нещо от 250 и стигне финал може да стане номер 1...........Но по скоро Нолеееее ако играе и достига 2-3 кръг, той ще постави още 1 рекорд..... 7 години номер 1 на света....... Халал да му е...... МЕДВЕДА по скоро може да стане номер едно след АО, или след още 1-2 турнира след това, НО СЛЕД ТЕЗИ 2 ТУРНИРА, КЪДЕТО СТЕ ПИСАЛИ, ПРОСТО НЯМА КАК....... КОЛКОТО И ДА МУ СЕ ИСКА НА НЯКОЙ.....

Нито Ноле, нито Медведев, нито Зверев са отказали да играят за държавите си, защото съотборниците в отборното състезание на Фед куп, купа Дейвис, им били под нивото. Направи го Григор. Затова и отношението към него е такова.

Гришата няма с кой да прави отбор. Те другите бг тенисисти с много слаби. За какво да си губи времето като резултата ще е никакъв. Сравняваш несравними неща. Убеден съм че ако имаше други българи със същото и малко по слабо ниво и той щеше да се включи

Медведев се оказа корав руснак и същевременно - интелегентно момче. Единствен тенисист, който има повече победи срещу Джокович

Зависи, КОЙ организира турнира.... Ако са ИСТИНСКИ руснаци, защо да не отиде ?? В България разни Арабски ШПИОНИ, искали да правят турнир в София, в България... НЕ ни трявба тоя арабски турнир.. Арабите- измамници да бягат ОБРАТНО към Турция, да си търсят правата..

Казва се Медведев, не Григор...

Точно така! И когато загуби мач, руснаците не го оплюват в цялата мрежа! Само българите сме способни да очерним всеки един от нас, който е успял в това, което прави! Толкова завист и злоба!

Има малка разлика - Медведев губи рядко, а Гришо печели рядко. Но за сметка на това всички сме запознати с креватните завоевания на Григор.