17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мач се проведе в САЩ заради финалната случка със Джени Суши. Целта беше да се събуди интерес към Пулев и в момента това става. Следващия мач ще се гледа от 4 милиона души, а куп цицорести журналистки с разголени гърди ще обикалят около Пулев за интервю.

В САЩ никой не го знае, те там даже не знаят своя шампион Дионте Уайлдър какво остава за Кубрат Пулев.Там за да направиш интереса и съответно парите трябва първо да си американец, второ да си нокаутьор (Кобрата не е) и трето да ти знае много устата (Мейуедър, Тайсън, Джеймс Тони, Али, Рой Джоунс и т.н).Вярно като се замисля в САЩ всички по-известни боксьори са или американци или мексиканци изключенията са много малко примерно Пакиао и Генади Головкин но те за да станатат имена генериращи интерес преди това са имали поне няколко мача за световни титли в САЩ така че Кобрата да генерира 300 000 не е нещо шокиращо още повече като се има предвид в какъв физкултурен салон беше галата самата обстановка предполага към нискобюджетно и безинтересно шоу.Хората искат зрелище, светлини, голям залог, предистория, интрига, големи характери, зрелищни нокаути, може и да е просташко но това е което кара масовия зрител да гледа бокс а в случая един румънец и един българин нито има пояс ей така просто да се побият малко по главите е какъв интерес очаква Еди Хърн.

Еди Хърн е прав, че зрителска аудитория от 470 хиляди за събота вечер при 327 милиона население на САЩ - е твърде слаб телевизионен рейтинг за боксов мач с някакви претенции! Според мен мачът между Пулев и румънеца доста приличаше на боксова гала-вечер провеждаща се някъде в Пакистан, отколкото в Калифорния. Залата изглеждаше невзрачно, осветлението - нищо особено, представянето на боксьорите - под всякаква критика, публиката - основно българи (които трудно биха могли да си позволят билети за истинска голяма боксова галавечер). За непредубедения зрител лъхаше на провинциализъм и несриозно отношение към този мач от страна на Топ Ранк. Някога тези от Топ Ранк може и да са били в своя бизнес, НО сега екипа на Антъни Джошуа и този на Флойд Мейуедър са номер едно - могат да организират голяма боксова гала вечер с големи кинти за боксьорите и целия антураж около тях. Останалите боксират за много малко кинти спрямо вложения труд и удари в главата (водещи до смърт, затъпяване или Паркинсон). Кобрата обаче сега, до 14 май, не може да мисли за бокс, а само за Джени Суши и колко трябва да се изръси за наемане на топ адвокат, който да се изправи срещу акулата Глория Олред. Ееех Кобра, Кобра - пусти тоз балкански бабаитлък и криворазбрано мъжество ...

аф

“Българи, които не могат да си позволят билети за истинска гала вечер” , хахаха ти ме разсмя бе, пич! Ти какво мислиш, че българите в Калифорния са на социални помощи ли ? Колко мислиш, че струва билет за “истинска гала” и колко мислиш, че струваха билетите за мача преди 10 дни?

1.Ми този мач нямаше никаква промоция, реклама или каквото и да е. Аз едвам намерих в интернет информация по кой канал ще го излъчват.По българските телевизии беше почти скрит по някоя от Диема спорт и дори не беше ясно кой къде и кога ще го излъчи. 2. Бокса в САЩ не е популярен както едно време- гледа се от мексиканци най вече и ако няма техен боксьор забрави 3.Мач между румънец и българин- само наши хора ще го гледат- американците не. извод Този мач трябваше да се проведе в БГ или Румъния и да бъде излъчен по националните телевизии на двете държави и да се транслира за ESPN. Само тогава имаше шанс и то след добро огласяване за часа и датата на излъчване.

Нещо е кахърен ... Чуди се и се мае как да оправдае, че ги е страх! Да не земеделска Кобрата да му счупи касичката, че тогава язък за шумотевицата ))))))

Обективно погледнато Кобрата няма никакъв шанс на ринга срещу Антъни Джошуа. От нокаута може да го спаси само късмета и ако цял мач се крие по ринга и бяга от размяна на удари, инак Джошуа ще му размаже масльонката! То Джошуа нокаутира Кличко, а всички помним как Кубрат гледаше първите секунди след нокаута си от същия този Кличко - беше като пребозало теле - празен и мътен поглед (не можа да стане след нокаута). Така, че срещу Джошуа ако се репчи на ринга както правеше срещу Кличко, то е ясно какво ще стане - Джошуа ще отнесе главата на Кубрат. Ама е прав Еди Хърн - какъв зрителски интерес ще предизвика боксьор от 7-милионна бедна страна с никакви традиции в професионалния бокс? Няма финансова логика в реализирането на такъв мач - както се казва - "просто бизнес Пулев, нищо лично" ... май същата реплика може да каже и Джени Суши за целувката от Пулев - "само бизнес Пулев, нищо лично" ...

Да те известните боксиори само от известни страни се раждат. Майк Тайсън най известното негро в гетото или пък Кличко от всейзвестната Украйна дето в щатите ако ги питап къде е ше се чудат за магазин ли иде реч или модел косачка....

Ти не знаеш ли че Украйна е най-голямата европейска страна?

Точно така е. Един колега от Детройт, работил 20 години в автомобилните заводи, беше на добра длъжност, когато ми сподели, че събира спестявания, защото мечтаел да отиде с колата си до Лондон. Питаше ме колко км и какъв маршрут да избере.

Мениджър, от сигурен източник знам, че топ и макс аудиторията на този боксьор са Русата, Черната Златка, Андреа, Николета и брат му , ако има някакви братовчеди, те също биха го гледали

Ако е тъп да се бие с американец. Малко е хилав за тежка категория. тя започва от неговите килограми и ръст; ако попадне на някоя свиня 200 кг и 2 метра ще го смели.

ДА ЕС РАДВА ЧЕ Е ЖИВ НАШИЯ ,ЧЕ АКО ИМАШЕ МАЧ С дЖОШУА,....АМА ТОЙ ИЗЛЕЗЕ УМЕН ,НЕ СЕ БИ,КАОТ НЯКОЙ ПЕС ,ДЕТО ЛАЕ ОТДАЛЕЧ

Luna0102

Ми нисък рейтинг, направили боксов мач между българин и румънец в Америка, все едно в България да се бият тайландец и камбоджанец-каква публика ще имат.

Ковра, има и по-лошо от фалит - цял живот инвалид. Така изглеждат за съжаление нещата.

Какво се очаква , когато се боксират Българин и Румънец в САЩ ? Повече от очевидно , че след като няма американец на ринга то американските зрители ще са “рекордно малко” !!! И именно на тази база се “уреждат” мачовете . Дали е справедливо спрямо боксьоро от малки и наи вече “чужди” страни ? Не не е честно ! Но това е положението !!!

Означава, че този мач е гледан само от българи и румънци и то не от всички. Добре, че целуна онази та да стане известен Кубрат.

Пулев ще се върне там откъдето е започнал.На 37 години един спортист би трабвало да бъде по зрял в всяко едно отношение.И ще плаща ,това помага за поумняването ...

Що така никой не иска да гледа бай Ганьо как се боксира ?

Въпрос на реклама. Не знаеш ли? Нали вече трето десетилетие живееш в свят, в който плащат да слушаш чалага или да ходиш и да крещиш на мач. Или пък на дискотека. А рекламата и устните слухове ти рекламират, че трябва да се друсаш или най-малкото да пушиш от нергиле, за да си баровец.

Глупендерия е тази статистика!Бият се българин и румънец и колко % от зрителите им са чували за страните им?

по ще им прилича на такива мастити мениджъри да следят рейтинга на жадните за чужди долари американски проститутки

Числата не лъжат.

Той дори и рекламата не разбра как да си я направи .

аф

Напротив, направи си я след мача. Лоша реклама няма.

кой ще гледа нашия климбар???? кой е той?? сам си прави реклама и не става!!!