17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е, че нищо му няма. Този вирус има допълнителен ефект към вече болни и слаби. Както се изказа Домусчиев след като го прекара - грипче. С оглед на това, че 2018г. България е имала коефициент на умирана (умиращи на 100 000 човека за година) за пневмония от 18.4, това на 6.9 милиона водено сега население, трябва да се умножи по 69 или около 1270. Не се ли достигне тази година толкова умрели от пневмония, тези от НОЩ са абсолютни измамници!

Някой ще каже ли как се предава тоя вирус и как така не го е предал на никой ( дори и на мениджъра) ??? Нещо не е читава тая работа..

Може би не е случайно, че никой от НОЩ не пожела да излезе на публичен диспут с доц. Мангъров, в който всеки да изложи и защити вижданията си.

Хайде да се успокоят паникьорите, които толкова се притесняваха за другите... На другите им няма нищо! Със здраве и карайте я по-спокойно!

Би било разумно Григор да поеме разходите на тестовете...

Вместо да го величаят по руски наричайки го Гришо по добре да му казват Задник19 и без това е задник има ковид 19 и е 19 в ранглистите.

Никой не се ли сещаш че сметката ти е пълна простотия. Сравняваш умрелите след изолация с тези без изолация. Изобщо си доста глупав но си мнооого настойчив с глупотевини. Знам че си тъп но майка то не ти ли го е казвала ?