17-11-2017 20-11-2018

Коментари

99% от спорните голове са в полза на ПО богатия отбор !

Добре де, но какво са виновни клоуните та ги обиждат. От къде на къде ще ги сравняват с футболни съди????

ВАР наистина има по малко ползи и повече вреди за футбола...в ръгбито е нужен но не и във футбола поне в тази си форма.

Трудна задача за смешните английски съдии и ВАР.На кого да помогнем от двата отбора на Манчестър?Нека да им е!

ХАЙДЕ ПАК БРУТАЛНО ПОДПИРАНЕ НА СЕЛЯНИТЕ ОТ МАНЧЕСТЪР СИТИ .... И НА СМЕШНИКА ПЕП ГУАРДИОЛА .... ТЕ ВСИЧКИТЕ МУ УСПЕХИ СА СЛЕД ЯВНИ АВАНТИ ВСЕ В НЕГОВА ПОЛЗА В ОТБОРИТЕ КОИТО Е ВОДИЛ .... НЯМА НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО В СЕЛЯНИТЕ ОТ МАНЧЕСТЪР СИТИ .... НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ ХАРЕСВА И НЕ МОЖЕ ДА Е ФЕН НА ПОДОБЕН ИЗМИСЛЕН ВЕЧНО ПОДПИРАН ОТБОР ЗАРАДИ МИЛИАРДИТЕ НА АРАБИТЕ И БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРЕДИШНИ УСПЕХИ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ АРАБСКИТЕ ПЕДАЛИ .... И ДА ОПОРОЧАТ ФУТБОЛА НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СА (ПСЖ И МАН СИТИ) .... А ПРАВИЛНИЦИТЕ СА НАПРАВО БЕЗУМНИ, ОТКЪДЕ ИМ ХРУМВА ДА ИЗМИСЛЯТ ПОДОБНИ ИДИОТЩИНИ .... СЪСИПАХА ФУТБОЛА ОТВСЯКЪДЕ И ОКОНЧАТЕЛНО .... ПЪЛНА ПАРОДИЯ Е ВСЕКИ МАЧ ВЕЧЕ ..... ВЕЧЕ И НЕ ГЛЕДАМ НИКАКЪВ ФУТБОЛ .... ТО ТОВА КОЕТО ГО ИГРАЯТ Е ВСИЧКО ДРУГО САМО НЕ И ФУТБОЛ .... НЯКАКЪВ НОВ ИЗМИСЛЕН СПОРТ .... ...........................................................................................................................................................................................

'Има ново правило, наистина. В него се казва, че "ако защитник играе умишлено с топката, играчът на съперника вече не се счита в засада".' Това правило направо си е написано за тази ситуация, така че не виждам засада. Не съм фен на сити, но такъв е правилника. 'Как би могъл Мингс да знае, че зад гърба му в дълбока засада има съперник, който му отнема топката?' Какво, играча на Сити, след като вече не е в засада, трябва да се обади на защитника - 'хей, смятам да ти отнема топката' ли? :-)

Ало, махленския разбирач, я забележи, че защитникът е в момент на овладяване на топката, смъква я на гърди в краката си. Не е тръгнал да се разхожда с нея по игрището. Онзи му влиза отзад точно в момент на поемане. А е на десет метрова засада - няма никакво право да се намесва.

Благодаря за обръщението, не знам с какво го заслужих :-) в правилото пише 'играе' - спирането на гърди не е ли вече игране? Пак казвам - играч трябва да предупреди съперника си какво смята да предприеме ли?

Значи викаш нападателя трябва да изчака защитника да направи първо 4-5 крачета и чак тогава да го атакува. Харесва ли ни или не, правилото съществува и на прима виста мога да кажа още три подобни примера от този сезон в който подобни голове са зачетени: - втория на Лестър срещу Челси само ден по-рано - първия гол на Арда срещу Левски при 1:2 на Герена - тогава аз лично научих за това конкретно правило от действащ съдия - изравнителния гол на ЦСКА-София срещу Етър Най-смешното е, че чух дори че имало расистки елемент в случая, и че ако защитника бил бял, щяло да има непременно засада:))))

Няма никакъв спорен момент при първия гол. Чиста засада! Този зад отбраната изобщо не трябваше да му влиза отзад. Тези на Острова са изтрещели.

Глупости, няма никаква засада, защитника играе с топката

баси спорната дузпа, баси нередовния гол

Дир-а пак пише по навик. Или с други думи не прави разлика между "нарече" и "намекна"... А мениджърът на А.Вила е казал следното на четвъртия педераст: "I said to the fourth official David Coote 'did you get juggling balls for Christmas?'