17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир-а пак пише по навик. Или с други думи не прави разлика между "нарече" и "намекна"... А мениджърът на А.Вила е казал следното на четвъртия педераст: "I said to the fourth official David Coote 'did you get juggling balls for Christmas?'

баси спорната дузпа, баси нередовния гол

Няма никакъв спорен момент при първия гол. Чиста засада! Този зад отбраната изобщо не трябваше да му влиза отзад. Тези на Острова са изтрещели.

'Има ново правило, наистина. В него се казва, че "ако защитник играе умишлено с топката, играчът на съперника вече не се счита в засада".' Това правило направо си е написано за тази ситуация, така че не виждам засада. Не съм фен на сити, но такъв е правилника. 'Как би могъл Мингс да знае, че зад гърба му в дълбока засада има съперник, който му отнема топката?' Какво, играча на Сити, след като вече не е в засада, трябва да се обади на защитника - 'хей, смятам да ти отнема топката' ли? :-)

Глупости, няма никаква засада, защитника играе с топката

Ало, махленския разбирач, я забележи, че защитникът е в момент на овладяване на топката, смъква я на гърди в краката си. Не е тръгнал да се разхожда с нея по игрището. Онзи му влиза отзад точно в момент на поемане. А е на десет метрова засада - няма никакво право да се намесва.

Благодаря за обръщението, не знам с какво го заслужих :-) в правилото пише 'играе' - спирането на гърди не е ли вече игране? Пак казвам - играч трябва да предупреди съперника си какво смята да предприеме ли?

ХАЙДЕ ПАК БРУТАЛНО ПОДПИРАНЕ НА СЕЛЯНИТЕ ОТ МАНЧЕСТЪР СИТИ .... И НА СМЕШНИКА ПЕП ГУАРДИОЛА .... ТЕ ВСИЧКИТЕ МУ УСПЕХИ СА СЛЕД ЯВНИ АВАНТИ ВСЕ В НЕГОВА ПОЛЗА В ОТБОРИТЕ КОИТО Е ВОДИЛ .... НЯМА НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО В СЕЛЯНИТЕ ОТ МАНЧЕСТЪР СИТИ .... НИКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ ХАРЕСВА И НЕ МОЖЕ ДА Е ФЕН НА ПОДОБЕН ИЗМИСЛЕН ВЕЧНО ПОДПИРАН ОТБОР ЗАРАДИ МИЛИАРДИТЕ НА АРАБИТЕ И БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРЕДИШНИ УСПЕХИ ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ АРАБСКИТЕ ПЕДАЛИ .... И ДА ОПОРОЧАТ ФУТБОЛА НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СА (ПСЖ И МАН СИТИ) .... А ПРАВИЛНИЦИТЕ СА НАПРАВО БЕЗУМНИ, ОТКЪДЕ ИМ ХРУМВА ДА ИЗМИСЛЯТ ПОДОБНИ ИДИОТЩИНИ .... СЪСИПАХА ФУТБОЛА ОТВСЯКЪДЕ И ОКОНЧАТЕЛНО .... ПЪЛНА ПАРОДИЯ Е ВСЕКИ МАЧ ВЕЧЕ ..... ВЕЧЕ И НЕ ГЛЕДАМ НИКАКЪВ ФУТБОЛ .... ТО ТОВА КОЕТО ГО ИГРАЯТ Е ВСИЧКО ДРУГО САМО НЕ И ФУТБОЛ .... НЯКАКЪВ НОВ ИЗМИСЛЕН СПОРТ .... ...........................................................................................................................................................................................

Значи викаш нападателя трябва да изчака защитника да направи първо 4-5 крачета и чак тогава да го атакува. Харесва ли ни или не, правилото съществува и на прима виста мога да кажа още три подобни примера от този сезон в който подобни голове са зачетени: - втория на Лестър срещу Челси само ден по-рано - първия гол на Арда срещу Левски при 1:2 на Герена - тогава аз лично научих за това конкретно правило от действащ съдия - изравнителния гол на ЦСКА-София срещу Етър Най-смешното е, че чух дори че имало расистки елемент в случая, и че ако защитника бил бял, щяло да има непременно засада:))))

Трудна задача за смешните английски съдии и ВАР.На кого да помогнем от двата отбора на Манчестър?Нека да им е!

ВАР наистина има по малко ползи и повече вреди за футбола...в ръгбито е нужен но не и във футбола поне в тази си форма.

Добре де, но какво са виновни клоуните та ги обиждат. От къде на къде ще ги сравняват с футболни съди????

99% от спорните голове са в полза на ПО богатия отбор !