17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да уволнявате Олето,ей.

С пари разполага Оле и с колко Нагелсман и кой какви резултати постига. Оле, вън от Юнайтед, некадърник.

Амии, всъщност Нагелсман не разполага с по-малко от Оле, в държавата, където се състезава отборът му. В цяла Германия са се дигнали на крак против Хофенхайм (бившия отбор на Нагелсман) и Лайпциг (сегашния му), защото заобикалят финансовите правила.

Може лесно да се провери кой колко е похарчил за футболисти.

Съгласен за проверката - само че там не се гледат само трансферите на последните треньори, а всички играчи, които са на тяхно разположение. Според статистика на Transfermarkt - Лайпциг струва 530 милиона евро, а Манчестър 800. Разликата не е толкова огромна, колкото ти се струва, като и двата отбора имат леко съмнително откъм морална точка финансиране.

Оле, мишок полски, няма ли да си ходиш бе. Колко провала вече имаш, не ги броя. Нагъл си и то много и алчен за парите от неустойката, която чакаш. Ти само заради нея седиш, а тя е около 7 милиона паунда.

Тоя до кога ще го држат????? Има едни от най-добрите играчи в отбора си във Висшата лига и не може и не можа да направи отбор.....

Че какво му е доброто на отбора? Скъпи трансфери без особено мислене

Имат не най-добрите играчи, а полски свирачи. Закривай!

Кои са тия най добри играчи? Магуайър може ли да се сравнява с Ван Дайк? Видич беше готов да изяде противника и да загуби ръка и крак, но се хвърляше като лъв. Тоя само ръкомаха. Линдельоф същата работа. Даже Смолинг и Джоунс имаха повече сърце от тия. Люк Шоу е трагичен. Матич е стар и тромав. Погба да си ходи по скоро. Марсиал има завършващ удар, но първото му докосване, контрола и подаването са трагични и провалят две трети от атаките. Ако се намерят кадърни хора за тези позиции отбора може и да по тръгне.