17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Меси, че си тръгна от този неблагодарен скръндзав клуб. Барцелона ще остане едно циганско клубче и ще удари дъното по-ниско от Левски.

Става дума за много пари, другото е лъжа. И 1 година да играе без пари в Барселона, като теглиш чертата си е ок, ама грандоман

Само изкуственярски отбор като ПСЖ може да вземе меси. Всъщност ПСЖ са си истински отбор със история, но се превърнаха в изкуственяшки. Никой друг не би си позволил да разваля атмосферата на отбора само щото някъв се води за звезда и реве, че няма да взима по 50 милиона.

ПСЖ истински отбор с история ????? Посмали манго !

Ще реве ли пак горе на кулата? Лигльо!

Спука се прехваления балон Меси. Оказа се, че Роналдо е много по-читав от този алчен боклук.

Барселона обаче са леко тъпи... Що го оставиха да бъде свободен агент? Така никакви пари не му взеха! Аз ли да им казвам как се прави?

Ти зако си мислиш, чи са на таквоз дередже? Щот клуба е управляван от дебили.

Трябва да си особен дебил, за да оставиш Меси да ти напусне като свободен агент... Това е играч, за който дори и на тия години можеха да вземат 50-60млн, ако не и повече, той ще донесе толкова на ПСЖ само от продажба на тениски. Роналдо като мина в Реал продадоха тениски с неговия номер за 15млн евро за седмица. Колко общо не знам.

Хитрост е това с Айфеловата кула ,ако го изкарат на площада никой не ще го види . Качи го на високо, облечи го шарено и забавлявай тълпата , пък после ако не върши работа го гелотинирай .

Тоя ревльо артист иска ли го още някой.

Само пъпчиви помиярчета тук се напъват да храчат-Меси е супер звезда и като него скоро няма да има друг но парите развалят всеки спорт

май да. Искат го и то цял свят го иска.... а на тебе и именцето ти не знаят.... и за радост така ще си остане.