17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен няма да изкара и 1 година Яко ще се скарат

Не ме кефи меси, няма хъс Роналдо дупки копае по терена, тоя всички му подаваха в барца

най великият!

Добре е за него самият да смени обстановката... Дано успее да се приспособи, защото дългите години в един и същ отбор могат да му повлияят негативно на психиката...

E , какво очаквате да каже като отива в нов отбор - "Дойдох само защото само вие можете да ми платите" ... естествено че ще каже , че е нетърпелив и доволен , вече какво му е наистина е съвсем друга бира.

Ах тия сълзи преди седмица и тая усмивка от днес говорят повече от всички думи, правила и документи на света.

И после пак 8-2 от Байерн.

Официалното съобщение, че Меси напуска заради рестрикциите на лигата ми звучи много нелепо.

С това темпо спокойно може да си играе до 42-43 години без никакъв проблем. Най-великия в историята на футбола

Супер избор направи, Париж е много по-добре спрямо дъждовния и студен Манчестър. Успех му пожелавам

Че понеже Париж е много топъл и светъл през зимата, нали :D

Алчен лилипут! Да ти приседнат парите дано! Боклук! Пожелавам ти голова суша и безтитлие в P$G. По-противен си и от Крищиану! Язък за футболните ти качества като си малък и незначителен като човек!

Работнико ще се съгласиш ли да работиш на половин заплата работата, която си извършвал да сега. Той го направи, но пречката не е в клуба а от Ла лига. Нали се сещаш, че тези 35 млн. ще се върнат многократно, когата фланелката на Меси се пусне в продажба. Кратка сметка 1млн. тениски х 108 евро .... а той има 2+1г. договор. От там отлита за USA 1+1г. ... пак тениски за продажба и филма приключва. Същото е и със Рамос, легендата от Реал Мадрид. Когато не искат от клуба друг ще ги вземе. Не виждам кой може да победи ПСЖ сега. Да пожелаем успех на Меси. Панимаеш.

Аз и за без пари ще играя за Барса! Панимаеш? А тоя неблагодарник отиде при партите на шейховете. Нали искаше да завърши кариерата си в Арженина. Зашо не отиде там? Абсолютен алчен путьо!

Захвърлен вече употребен предел ватиф!!

Не мисля, че е за пари. Барселона също може да си позволи 35 милиона евро заплата. Той си каза, че не е имал избор, т.е. така са му казали - ще, не ще , ще играе за ПСЖ :)

Всъщност, че е за пари - за пари е, мисълта ми е, че някой друг има интереси да се меси, в трансферите на Меси.

Във Франция ще има 2 сериозно мача на година в първенството, в Англия ще има 2 на седмица. Париж е прекрасен град за живеене, спрямо мъгливия албион. Супер сделка направи, хем повече пари, хем по-малко работа... С това темпо в ПСЖ може да рита то 40, даже няма да му се налага да ходи като циркаджия в САЩ или Китай...

:)))))))))))))))ходили ли сте скоро в Париж за да видите тоя "супер град"? Беше но сега е една черна клоака

Париж беше супер през 2004, когато живях там за година. През 2016 водих ученици и наех къща в предградието Сент Дени, където е националния стадион Стад дьо Франс. Какъв беше шокът ми, когато слязохме от метрото и на площада пред спирката видяхме 50-на колички от супермаркети, в които бяха запалени огньове и се печаха разни меса на шишове. Толкова страх през живота си не съм брал, колкото тази вечер, защото половината от учениците ми бяха момичета с къси роклички заради лятната жега. Ясно, че Меси няма да живее там, но и центърът ми се стори доста мръсен и гаден.

Какво нещо са парите, ей!!! Защо му трябваше да реве преди няколко дни??? Само показа що за човек е

Гениален си, НО в ПСЖ НЯМА да направиш НИЩО. Да беше отишъл в Англия, в Италия, ей там се прАви Футбол. Франция? Едно от най-слабите първенства. Успех!

А боксерки с №30 кога?

Парата клати гората.