17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тежи на мястото си ! Явно не е И за там !

Никога не съм крил, че не харесвам Меси, но според мен, за да бъде тази легенда, за която всички го смятат трябва да се докаже в друг отбор (извън Барселона). Никой не може да отрече, че Меси в националния е кръгла 0. Трябваше и той като Роналдо да отиде в друг отбор и тогава да видим дали наистина е толкова добър. Роналдо, показа, че и без Реал е същия играч и голова машина. Меси никога не е играл без подкрепата от талантливите играчи на Барселона....

Нищо не е доказал Роналдо. Вдигат пушилка около него за да си избият милионите. И без него си мачкаха в калчото и с него ще паднат в ШЛ.

Рондалдо е играл и в Англия......, а Меси цял живот си цикли в Испания

Ми той и Божинката игра в 8 !!! държави , значи е ВЕЛИК. Включително Ювентус и Ман Сити

Не че има травма , но се опасявам , да не загубят от Мароко . Меси е изключителен талант , но когато е в Барселона и до него са талантливи играчи. Също , той се е преместил в школата на Барселона на 10 или 11 годишна възраст и не играе с същия хъс в националния , както в Барселона . Може би и материалния интерес имат значение в случая . Роналдо е по-велик , заради това и каквото направи за Португалия , европейски шампион и Португалия е един от лидерите на всяко световно първенство .

Какъв лидер е Португалия на световните, че не разбрах??? Откакто КР играе имат : 2006 - 4-то място 2010 - 11-то 2014 - 18-то (не можаха от групата да излязат !!!) 2018 - 13-то Аржентина поне играха финал през 2014.

колкото, толкова! Голям талант на футболист, но не винаги, и играе по настроение... Докато Рони е футболен Господ.

Верно е че Рони е Господ ама ..... играе снукър и фамилията му е О'Съливан.