Коментари - Михайлов: Четете устава, Изпълкомът е валиден! Стига "фейк" новини | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой разбрал -разбрал! Наздраве , другари! :)))

Пиандурник Перушан Махай се Лике долно Мръсник скапан

Има хора, които умеят да играят в тези толкова трудни времена роля на обединители. Такъв е и другарят бинш вратар Михайлов. Той успешно обединява целокупното българско общество в омразата към самия себе си. Дали не се усеща, дали пък друго нещо... Ай, пускай Преслава и налей.

Този няма срам .

Устава от времето на Батето....този невероятен Боби Михайлов....ето това е големия вратар,,,,,и така беше.....и летящия плонж на Лечков..... ама каквото ни дадоха вече и с лихвите ни го взеха,,,,

Ако трябва да се побългари мисълта на Анщайн за безкрайните неща на Света, освен човешката простотия, водещите са: 1) Перуко Михайлов - председател на БФС - вечен, несменяем; 2) Кака Кури в БСП и тя - вечна, несменяема; 3) Гешко - Главний I Велики и той - вечен, несменяем

Боби добре се накраде, но по-добре е той да си остане на поста. Отколкото тия новите перуки, на които им свършиха кариерите и сега искат те да се налапат. Барбука е предател, а ония крадеца който го води за носа, той ще донесе окончателния край на БГ-футбола!

Устава е мое хоби! Службата - това съм аз!

Ко речи Боби мокета?

Махай се прогнила от корупция перукооо!

Ка па не го тресна ковида да налапа тръбата тази впиянчена перука долна...

Този ще си тръгне, кога си тръгне Курнелия

Защо Киро не направи като мутрата. Да му каже ако не си подаде оставката ще им спре порите.

Кой му слуша вече простотиите на тоя? Ей Дир. Засрамете се

Има,ЕДИН ти гледа серира,ей Перукан! Втория невероятен наглец в страната си ти. Първият вече се брои разкаран,сега си ти наред. Като не щеш с добро да си вървиш,ще е със сопата,тъй да знаеш . . .

Перуката да подаде оставка. Рашков да го арестува.