17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бобка, това въобще не пречи да се направи едно банкетче...

Какво гледаме кой е "вътре" и кой е "вънка"...те връзките си ги поддържат, проектите вървят...няма какво да ги мислим хората.

Перуцииии, наздраве, авер! Ти мене уважаааааш ли ма, или не?

Залязваш, баце, пътник си....

Типично по нашенски - да загубиш изборите и да заявиш че всъщност си победител

Крайно време ! Да го изхвърлят и от българския, че да се оправи футбола у нас !

Я удари 2 ракии, че ишиасът?

Падаме, биеме, пак ше се напиеме

Кои са тия проекти и връзки?

.... ти връзките си ги имаш, ама те кънките ти вързаха!..)) Идиотщина пълна- всичко с връзки е окичил, даже некадърния му син и той виси на една "връзка" на синия бюджет!

Какво оначава-връзките си ги имам,продължаваме проектите!!!!!Странно-връзки,а без връзки какво става????? Типично балканска,фудболна тъпня!!!!

Няма лоша новина, която 1 литър твърд алкохол да не може да заличи.

Пълен провал за Михайлов. Да си подава оставката като шеф на БФС. Европа не го иска ,да се маха . Има достойни и кадърни хора.

пътник си, адио марио !!!!

да не е припаднал пак ??

Перуката пречи,бърка работата. Заради пияната перука не играем на европейско и световно. Албания, Исландия,Черна Гора,Босна играят ,ние гледаме. Да се маха тоя алкохолик.

Бобито пръднал на конгреса и затова не го избрали. Излагация,позор за България.

Този е като комунист след избори. Въпреки че е загубил пак върти и суче. ...@Резултатът ми дори е с един глас по-добър, отколкото на предишния конгрес.@

Добър гюбек въртеше с Преслава, да видим тази вечер...

Продължаваме напред...викай Преслава!

"...продължаваме да работим по проектите, които сме започнали". Pак ли ще се организира маса тази вечер?

Ей такива провалиха футбола. Ползва поста, който заема за лична изгода. Как иначе ще вземат некарното му синче в Ливърпул, а сега в Левски. Колко е играл в последните години, за да го приемат в един от топ тимовете у нас с подобна договрирана заплата за години напред. Само Стоичков не му мълчи и мълчи пред него като пукал, няма какво да му отговори.

Този с перуката ще излезе връзкар ! Махнаха го от ФИФА , сега от БФС да го изритат ,лъже че има още негови хора !

Наглец!

а продукт и марионетка на управленската наглост. Сега се плъзга към канала и подсеща,че има право на доза..

Всичко е дошло от резила му в Белград, когато всички го видяха как се клатушкаше подпийнал. Нашите после се опитаха да го оневинят, че бил болен, но онези от УЕФА не пасат трева.

До сега Изпълкома бе от 14 човека. Вече е от 8 и за Боби няма място.

Все пак Михайлов е участвал в 3 световни и две европейски първенства. В БГ няма друг подобен футболист

Гола вода е БГ футбол както на клубно така и на национално ниво.

А бе ти връзките си ги имаш, ама кънките ги нямаш вече.

Добре че европеиците са нормални хора и не искат такива отрепки като нашия.алкохолик при тях този освен да излага България с пиянските си изцепки за друго не става

Има две световни и едно европейско,не мисля че е по заслужил от хр бонев,д пенев относно участия на св първенства,имаше щастието да яхне вълната използвайки споровете за капитанската лента,тя е била винаги на ръката на най добрия или харизматичен футболист в нац отбор,тогава това беше хр сточков

Тоя мокет трябва възможно най-скоро да бъде изхвърлен и от БФС, ако искаме да развиваме футбол в България! Какво значи "имам връзки" бе, главоч! Това ли е "най-важното", за да си върши работата човек? Защото според нормалните хора това дори не трябва да се споменава, а трябва да има човек други качества - желание, работоспособност, образование, мислене и т.н. Ти си с мислене на партиен функционер!

Тоя тюфлек пак по нашенски за връзки говори! Така и не се научи, че връзките помагат, но работа не вършат. А че за работа не става наш Перукан, го разбраха и в Европа. Накрая.

А от Батето научи само да порка! Но не разбра, че и това трябва да става с определени хора само.

... npocmo cuH Ha bucep...

Перуци се задавя от яд чак. Ти, Михайлов, разбери, си най-некадърния и неподходящ управник на футбола, който може да съществува. Айде чао!

Довиждаааане ! Отива си и като шеф на БФС ! Само ще си кърка ! С него ще се махнат и една сурия навлеци като Лечков, Костадинов и т н. !

Страшното ще стане като го махнат и от БФС, ама само за него де...

Е сега можеш да си къркаш на воля!

Интересно ми е с какви проекти се е заел. Да не би " затриване на българският футбол?" Като футболист беше добър, харесвах го, но като президент на БФС е кръгла нула. Няма чест и достойнство да се махне. По такъв начин избледня и славата му от златните ни години на футбола. Не бих го поздравил ако го видя, нито му се възхищавам, както на някои други футболисти от неговото поколение.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,КАК МОЖЕ КОЛКОТО И ДА СИ ТЕПЕГЙОЗ И ГЙОН,ВСИЧКИ ДО ЕДИН ДА СЕ ОТВРАЩАВАТ ОТ ТЕБ,И ДА ТИ Е ВСЕ ТАЯ?АМИ НАЛИ СИ В ОБЩЕСТВОТО ,НЕ СИ НА ОСТРОВ В ОКЕАНА,НЯМАШ ЛИ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО ,МОРАЛ,ЧЕСТ,?ПОГЛЕДНИ КАКВИ ДЕЦА СИ ВЪЗПИТАЛ,КАКВО ОСТАВЯШ СЛЕД СЕБЕ СИ,-САМО АЛКОХОЛ,РАЗВРАТ,ГНУСЕН ЧОВЕК!И КАК МАРИЯ ПЕТРОВА МУ СЕ КЕФИ,ТЯ ПОНЕ МОЖЕ ДА ИЗБИРА ОТ ВСИЧКИ,КАТО МУХА НА ЛАЙНО!?ТАКА И МИНА ЖИВОТА ,ЖАЛКО ЗА КРАСОТАТА НА ТАЗИ ЖЕНА!