17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ли разбра, в България футбол няма само Тото

Абе пиян идиот, сега ли разбра. Пак го изтрийте.

Питам се от известно време: сега ако малката Перика се ожени за Николета, това означава ли, че синът на Божинов, е внук на Голямата Перука?

А стига бе, “ най-зле”! Туй е Ъпсурд! Та в София има Пет великолепни стадиона! С инфраструктура, за която могат само да ни завиждат, добре организиран градски транспорт, невероятна чистота и не на последно място знаещ и можеш БФС с изключителни ерудити работещи в него!! Е, вярно , че се говори, че има лека корупция, но къде ли е няма!

За какво са ни стадиони бе михайлов?? Ти превърна футбола ни в махленска игра. Трябват ни поляни по твойте " футболни" критерии, само кориди гледаме. Футболистите се чувстват като добитък, само освиркване и хулене. Народа от години ти казва че няма футбол вече , ама твойте " консултанти" ти чертаят само розови картинки. Трабваше да те изхвърлят от комиссите на уефа та да погледнеш с друго око на България и футбола тук или поне каквото е сотанало от него.

Иска му се на човека бюджет за милиони за стадиони, само че вече няма балами да дават пари на вятъра. Колко е посещаемостта господине?

Прав си Боби, най-зле сме. Но ти си част от проблема, част от корумпирана та шайка. Докато вие крадете, съседите е най - добре да ни игнорират и да кандидатстват сами. Ние само им пречим. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА КРАДЕТЕ!!!!!!

Това което трябва да се направи е ... групова оставка на цялото ръководство и министър-а на спорта ! Така се лекува гангрена - реже се до здраво.

А къде отидоха стотиците милиони европари за изграждане на стадиони по села и паланки?А защо тогава баце даде на Гела 40млн. за стадиона в Разград?Явно всичко е било крадене и малко изграждане за пред хората колкото да кажем,че нещо сме направили!

Господа ние нямаме футбол вие плачите за стадиони !

Точно това щях да напиша и аз! Какви стадиони, какви пет лева ?!?!? Не можем да се класираме за европейско и световно от години...

Време е да изкореним лозята, а на крадците да посечем ръцете!

Това че Тупето и Кралев са най-зле е ясно. Въпроса е - защо тези две калинки още са на тези постове?

Ох , да пуснат една шише ракия на тая маса - па да седнем , какво сме се опънали като коне , и малко салатка, мола

Не се нагрухаха тия. Още искат да лапат свинчоците от държавната ясла.

Що стадиони "100 баби" с европари изградихме по селата... Колко му е да се оберат дардонките от офцете и купчинките от кравите.. Ма то тревата по тях или торена с години с естествен тор и само едно косене и требе.. Да не говорим, че има и такива с изкуствена трева.. Пък и що къщи за гости покай тях са изградиха.. Е малце някой друг тон асфалт за четвъртокласната пътна мрежа требе да се тури.. Ма ний и в туй сме спецове. Можем и Млечния път с асфалт да покрием.. Та кво е туй плачкане сега.. И тургане на барбар Петко с мъжете в БСФсето..

Перуката: "НЕАме стадиони",! Да го допълня, че нямаме и футбол като хората, откакто той е президент нямаме и класиране на голям футболен форум, не се вижда и светлина в тунела как може да стане това, но..... за това не е перуката "виновен", а държавата?! Ами като нищо не можеш да направиш - всеки достоен човек подава оставка, но не и такива като перуката и всички около него, които са окупирали БФС, като Политбюро! То по тази логика и магаре да оставим начело на БФС същата работа ще върши за същите пари с оправданието: "нЕма пари" и "от мен нищо не зависи"....

Що се бутаме в "А" група без топка ?

Ще купим самолети, ще построим стадиони, ще....откраднем колкото можем, а през това време тук няма да остане и един българин! Какви стадиони, какво световно ви се привижда, тикви?

Ние носиме най-малко на пиенье. Затова сме най-зле. Перуци реве, та се къса.

и кой беше президент на футболот последните години? МИХАЙЛОВ, МНОГО СМЕ ЗЛЕ. АМА НЕ ЗАРАДИ СТАДИОНИТЕ! НЕМАМЕ КЛУБНО ПРИСЪСТВИЕ У ЕВРОПАТА, НЕМАМЕ ПЪЛНИ СТАДИОНИ НА МАЧОВЕТЕ ОТ ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО, НЕМАМЕ ФУТБОЛ. ДА ТИ Е СЛАДКО! Нале, така, правеше сичко за нацьоналите, клубовете и т.н. Скоро, гадна перуко, нема да има и пари у българскиат футболот, освен тези, завъртени в черното тото и залозите.

И на тия ли ДРУГ им е виновен, след като от толкова години са на власт?

Няма и един нормален на снимката също!!!!!!!

Да беше само Перуката виниовен да го сменим. Каквато държавата, такъв и футбола бих казал. Даже съседите румънци дръпнаха напред. Който не вярва да посети Румъния. Ние все на гол тумбак чифте пищове.

Е как няма бе Бобко?? Я коко стадиони се реконсруираха по селата по разни Европрограми!!! Милиони се изляха там а сега ги ползват за пасища и ако някъде все още може дребосъците ритат топка. ТОгава що не мислихте с дебелака Кралев?? Ми то футбола нали ти го ръководиш бе Бобка!! Кво се чудиш, какаво има да си признаваш?? Само констатираш резултата от твойта дейност!!!

Раздадоха си теренчетата, приватизираха си отборчета, изпраха си паричките, купиха си курви и др. неща, а после олее нямаме стадион. Къде има строят с държавни пари стадионите? Кой футболен клуб чака държавата да му го направи. Хайде пак ни подготвят за някакъв УДАР. За спорта, за децата. Друг път. Пак дебелаци ще окупират стадионите и построеното с наши пари те ще го арендират на едни цени. И така "децата и спортът ще пребъдат"! Мошеници.

Вижте ЮАР и Бразилия! Мина световното и построените стадиони се рушат, а гетата им са до тях...

Мисля, че един зрял човек трябва да има вътрешно съзнание и усещане и когато за толкова време докато е бил президент не е направил нищо за този спорт и не е допринесъл с нищо за неговото развитие , А НАПРОТИВ .... резултатите се виждат всеки ден .... БИ СЛЕДВАЛО да си ходи .НЕСЕРИОЗНО Е да застанеш и да говориш какво е положение в БЪЛГАРИЯ със стадиони и т.н. и да си чешаш езика на измислени пресконференции. Да за България това щеше да е много хубаво , хората да гледат истински футбол от Европейско или Световно , но за съжаление реалността е такава ..., МНОГО ясно, че другите държави ще са по напред , парите се инвестират с мисъл ,хората се мъчат да развиват нещо . Като чета такива новини и направо им се чудя ЩО ЗА НАГЪЛ ТРЯБВА ДА СИ ...

Михайлов, ти си най-зле...Ти си българският футбол и ако българският футбол върви надолу, ТИ си отоговорен за това.

Ще се класираме за световно само ако сме домакини. Перуката докато е президент на БФС няма Евро, няма световно.

Нямаме отбори. Само африканци в група А. Като изключим Лудгорец, Черно море и Берое... Останалото е ддс - афера

на кривата ракета и космосът й пречи! не ни дреме за футбола, тъпите ритнитопковци не ни интересуват!

Мартин Петров загуби 4 милиона лева, да бе инвестирал 2 милиона... Щеше да му останат 2 и добро име :) Шега, дано се оправи Мартин

Е па GP Груп ше построи, бе! Не сте питали не са почнали!

То да не би да имаме нормален презиндент на БФС. Всичко е мафия. Съдиите са поръчкови. Черно тото. Абе трагедия. И сега ще има крадене като почнат да правят стадион.

Пиянка, като няма стадион, викни ги в кръчмата бе, там поне знаеш и има къде да ги заведеш. Футбола го остави, че е очевидно, че за него нищо не правиш.

Най бедни сме, но нашият министър на спорта е най дебел.

А, може Министъра на отбраната и прехраната да е леко с едни гърди напред :)

Общо взето, посланието е , че ще построим дори футболни стадиони, ако ни дадете да крадем , като за световно. Ганя Световни.

Меси и Роналдо ще ритат топка на Националния стадион, а целия център ще е блокиран и затворен за движение поради мерки за сигурност.

дано стане все пак.....

Перука,перука.Не те ли хвана отново ишиаса алкохолик деградирал.Виж на кво ниво ни е футбола и тогава мечтай за световно.

Няма стадион , обаче кандидатстваме за домакинство. Освен на световно по наглост , алчност , далавери варварство на друго не виждам за какво може да сме достойни домакини.

А нужно ли е бедна България да организира световно първенство? Какво ме топли, че няколко мошенници, верни гейберасти ще се нагушат. Борисов , Кралев и други подобни ще затлъстеят още, но не можем да ги изядем на Коледа. Майната му на световното.

Амат от цървули...тъп селянин

скиваш ли само как те прескачат орта, а? като редко... таковата на метено те прескачат.

Пич, забелязвам как на всеки коментар ОБИРАШ МИНУСИТЕ! Смятай колко си зле!!!

Ей , нали това е смисълът , който бленуват всички местни тулупи, да се открадне пара като за световно.

Това е чудесна идея... Меси да играй само в София мачовете си

Искам Меси да ми се пречка в краката...

И какво ако имаме?На повечето мачове освен служебни и случайни лица няма никой.Дори и роднините на играчите не ходят на стадиона.Все още грандовете правят 2-3 пъти в годината по 10-20 хиляди зрители и толкова.

Левски -Литекс вчера беше еманацията на Бг футбола. Какво да домакинстваме не разбрах, на каъв спорт?

Като оставим настрана колко е абсурдна идеята,лично аз не искам в страната ми да се провежда световно първенство по футбол.

Аз от Ню Йорк не мърдам!

ОС на БФС издаде забрана ФК Карабунар да домакинства на своя стадион до второ нареждане. Причината за това е прозаична – теренът на някогашния стадион „Георги Перустийски” е в трагично състояние. Игрището прилича на пресъхнало оризище или изгоряла от слънцето стара нива.

Откакто ти Перуци си на върха на БФС нито сантиметър не сме напреднали и за това си виновен и ти ишиаса те е хванал и само за болести мислите ...

Какъв напредък, какви 5 лева. не виждаш ли че всичко разсипаха, не виждаш ли къде пропадна нивото на футбола.

Гледайки снимката разбирам защо и футболът у нас е на изчезване.

дебили,какво световно,кви 5 лева ,бе?!я се вижте на какво мязате,като порно артисти се начело с най-великия футболист тиквоча !!световно,да ,но на резила !!!

Ти си най зле