17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кой немец говорите? Не ми стана ясно.

лайнари що триете? Ноле е Велик Кауна е лайно само за пари говорил и лъже ,че платиклвсичко там. Но си трае за половин милион дето си разделиха с немският педал.

Няма смисъл да се палиш толкова, Ноле може само да ти се изсмее на фанатизма. Мислех си, че тенисистите са по-различни, по- тактични, по-възпитани, пък то-чалгари.

платил по 1 кибапче с макарони ама си делнаха с гея немец по 300 000 евро от федерацията нали...

Имаха пари за турнира на чичото на Джокович, но за българските тенисисти нямат.

Наш Гриша с тия пари дето ги има ,може и школа за малки даровити тенисисти да направи и таксите да не дерат кожите на родителите.

Мислиш, че ще са благодарни, ще му стъжнят живота с претенции.

Поредните палячовци в спорта.

Очевидно "фалшивата" новина е истинска.Федерацията по тенис е като всички други спортни федерации, начело с лапачи и схемаджии, които най-малко се вълнуват от спорт.Тези"деятели" се крият зад патриоти и спортисти като Митко Кузманов зависими от тях.

Кузманов, ако Григор не беше в топ 20, нито един от вас нямаше да помирише Австралия. Участието си дължите само и единствено на позицията на Григор в ранглистата. Ако той беше отказал участие, ти патриотино трябваше да си в топ 50, а не след 430, за да участва България. Били му се обадили от АТП да го питат дали ще участва. Обаждат се да разберат дали ти ще си втора ракета. Ако си контузен или поради друга причина не можеш да вземеш участие, ще се обадят на третата ракета. Участието се опредяля от позицията на първата ракета. Затова България участва с Григор, а останалите са след 400, Гърция участва с Циципас и останалите са 400-500, Молдова участва с Албот, а втората им ракета е след 800 - голямата ти победа, Грузия участва с Басилашвили, а втората ракета е много много назад, Чили участва с Кристиян Гари, Уругвай - с Куевас. Сега те чакат фючърсите в Турция и благодарение на Григор - ще имаш право да играеш и на чаланджъри. Алекс Лазаров е прекрасно момче - лъчезарно и възпитано, има качества и искрено му желая да напредне в ранкинга. Ти Мико само се надявай догодина да не променят регламента, а при същия - Григор да е напред в ранкинга, за да може отново да участвате. И по-скромно го раздавай.

Много точен коментар!

Глупаво е някой да призовава да не се говори за "пари". Една от най-старите и истински максими, че "каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за пари". Тези момчета от бг отбора, играещи тенис в нискоразрядните турнири, да не би да играят за чест и слава, или се стремят да изкарат за хляба - всеки сам да си отговори.

Звучи много грозно тази новина от устата на един от участниците. Явно се е взел насериозно и коментира и се прави на велик. Излагациите започнаха със стъпването на българска земя. Вместо да благодарят, се почна едно хвалене, надуване и омаловажаване на чуждия труд. Момчета , докато е време се стегнете и не говорете простотии, защо се излагате.

Доста неуместно изказване. И напълно излишно.

Съгласна съм напълно, че това е повече от излишно. Вместо да внесе яснота прикова повече внимание към негативната новина.

..."Българска работа". Ясно е, че всеки тъпак може да си коментира където и да е. Въпроса е защо Федерацията се НАПЪНА да коментира анонимен пост?! Това е по-голямата простотия. Представям си ужаса ако започне да се коментират официално постовете в ДИРА.

БФТ няма нищо общо с турнира и правилно питате защо се напъна. Имаме си една поговорка, която е подходяща за този случай: "Гузен негонен бяга".

Друго е искал да каже той, а не че е неблагодарен.

Наистина си главнак. какво намесваш сега някаква тиква? Кой е тиква?Май ти с политиканстването ти си ....нищо.Ганьовска ти работа.

Григор Димитров - познат в целия свят. Мико Незнам кой си - неизвестен и в родното си село

Ако не беше Григор, никой никога нямаше да разбере че подобни анонимници въобще съществуват. Пък и неблагодарни на всичкото отгоре. Защо вие не му платихте поне 1 вечеря, а той ви е платил цели 7-8. С какво ви е длъжен да ви храни и пои.

бе не точно тaka кузманчо не стааа но андрев е мн добър. тез пускавици за плащането са от кауна , като и ония з а бейби фед

Вместо да са благодарни на Гришо, че покрай него, светът чу и техните имена, те седнали да ги оплюват. Абе типични българи.

Тоя наведен и лижеш подметки бездарник, никога няма да постигне и 1/1000 от това което Григор е постигнал в тениса. Пуста завист българска.

Стигнахме до това кой кого черпил по един стек.

Платените чужди тролове не могат да спрат възхода на България и българският спорт! Това е, по-добре да спрат да се мъчат и да поемат към родните земи на югоизток.

Не виждам какво лошо има Гришо да е платил режийните и транспорта на българския отбор. Човекът явно се чувства българин и обича България, за разлика от управляващата хунта на Тиквата!

7-8 вечери в Австралия не са никак малко предвид и броя на хората. Така, че не е съвсем нищо. На пък хайде стига вече с този негативизъм. Не ви ли омръзна да злобеете!? Или сте на принципа: "всяко гадост-една радост"

Обикновено, когато нашенец каже 7-8, то обикновено е 12-13... Отделно, 12-13 х 5 души - отива към 60-тина нашенски похапвания... За да се чувстват по-добре момчетата, но това не е важно за някои...

Храни куче да те лае. Българина си е неблагодарен по природа.

Между "федерация" - ITF и "асоциация" ATP има огромна фонетична разлика. Основният платец е АТР, а не някаква федерация, още по-малко пък българската! Освен вечерите, кой плати нощувките на двете момчета, които закъсняха заради авиолиниите? Резервацията им, направена от АТР, е била отменена поради това закъснение, поради което именно Григор им плаща нощувките. И то в Шератон. Мико, голям поклон за постигнатото! Ама спри се вече да ръсиш интервюта на час по лъжичка. И като думаш истината, кажи я цялата. Знаем, знаем...

Нищо не платил Григор, само 7-8 вечери на няколко души, не е толкова малко, но явно се главозамая с победите там, но забравя, че е срещнал такива тенисисти благодарение на Григор. А на него никой нищо не му е подарявал, баща му е продал апартамента си, за да му заплати участието в турнири, на 17 години спечели Уимбълдън за юноши.

Хайде сега пак се хванахте за запетаите. Човека не умаловажава вечерите платени от Григор а казва че е платил само това, другото от федерацията и организаторите. Сега остава и да критикуваме защо са на 9то а не на 1во място. Нали сме българи и сме все недоволни.

федерацията не е платила нищо на никого. Освен тайно пътните на Мико. Има писмо от ръководството, че не се ангажират, потърси

Значи той ви е хранил?

Този коментар е грозен.Ако е верен въобще.7_8 вечери само??? Доста неблагодарно от страна на почерпените

Мико, защо не отговориш пряко на въпроса дали федерацията ти плати само на теб пътните, ами шикалкавиш?

Няма да каже никога. Маминото синче вече се вижда в топ 20.

Защо Григор ще ви плаща вечерите, като всичко ви е платено? Разбирам една вечеря да ви е платил, защото му е било приятно, че е с българи, ама 7-8 не ви ли беше неудобно?! Това е за теб, а за фалшивите новини искайте сметка от дира!

Платил е една вечеря за 7 -8 души. И не е бил на самата вечеря.

Не зная броя на вечерите, а и това едва ли е важно. Истината е обаче, че Григор се държа с момчетата като със скъпи гости. Непрекъснато ги разхождаше в Сидни. Бяха заедно на Нова година. Има стотици снимки. Освен това Григор и личният треньор на Григор непрекъснато тренираха момчетата. С две думи, даде им всичко, което можеше!

и на другите момчета! Знайте, че има и нормални хора в държавата, които просто ви подкрепят!