17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, чудесно представяне! Времето е пред него за по-големи успехи.

Важното е, че беше на финал. Иначе Кейлъб Дресел беше невероятен - евала. Нов световен рекорд!

Браво, дете!! На финала са най-добрите и ти го постигна! Късмет и успехи те чакат.

Защо нищо не пишете за Кристиян Голомеев?!?!?!?!

Браво! През цялото време очаквах твойто плуване! Вярвах, че ще имаш този успех! Ти постигна достатъчно, сред най добрите си и сме ти благодарни! Едва ли две години ще ти трябват още, за да станеш най-добрия във света! Не спирай! Следват много "злата" за теб!

3a KpucmuaH MuHkoBcku...

Дотук добре, на следващата олимпиада повече

Браво!!! Няма за какво да съжалява, само факта, че е сред 8-те най-добри плувци в света е достатъчно постижение!! А медалите ще дойдат скоро така или иначе.

Кой ти го дава? Нека да е хаерлия и със здраве да си харчи 30-те бона после момчето. Щях да кажа, че здраво се е потил в басейна за тях, но някакси е неуместно, все пак да се потиш във водата не върви. Та все от някъде трябва да се започне..... Интересен подход в бъдеще би бил да вържат голата му приятелка с белезници - хеч няма да се замисля за представяне, ще прецапа да я освободи за нула време. Нао пък не ви ли се струва малко драстично и прекалено? Може би на финала победителят да го чака обемисто куфарче на дъното...? Това май е по-реално и стимулиращо. Момчето направи каквото можа, млад е, изкефи се. Сега да не се загуби инерцията от "висшестоящите спортни кръгове"! Първа стъпка - ограничаване на "туристите" - не може на един заминаващ спортист да се падат по десетина "придружаващи "отговорни кадри"!!!!! Иначе никога няма да се случи нищо!!!!!

Това е присъщо на всеки българин, в гена ни е да се окензваме когато трябва да сме най силни и психически и физически, не случайно има поговорка за давещите се на края на Дунава, но не са власите, а сме ние, угогундурите...

Знаех си, че жегата не прощава! Иначе - браво на момчето, наистина! И успехи в бъдеще.

Девиза на Олимпиядата е “по важно е да участвуваш, отколкото да победиш” и това постигнаха нашите туристи

Знам, че ще получа много минуси, но някой друг забеляза ли колко е беден речникът на това момче. Едва успява да сформира няколко изречения. Стана ми неудобно за репортера, който се опитваше да измъкне нещо различно от "да се изкефя". Естествено, това е спорт и няма значение дали умееш да говориш. Осми в света е огромно постижение и се радвам за него. Дори станах в 4 да гледам. Дерзайте.

Българска работа ! Той изпусна питомното,сега щял да гони дивото ! Щял да мисли за бъдещето !

Браво. Огромен успех. Единствено съжалявам, че като повечето българи, включително и мен, когато докосваше голямата цел се пренави и сдипли.

Много добре си говори! Личи, че е интелигентен, за разлика от някои коментиращи тук!!! Няма нищо лошо в изрази като "да се изкефя" - нормално е да ги използва на тази възраст и не само.

Кое питомно?! Олимпийска титла ли?! Защото целта му беше влизане на финал и той я постигна по блестящ начин! Не искате ли твьрде много от момчето прекалено рано?! Има още да учи, да се подготвя, но потенциалът му е невероятен и след някоя и друга година няма да има кой да го спре, ако продьлжи да полага усилия, както до сега!

Ти защо не отиде да се разходиш малко?

Браво на момчето ! Просто е прегорял в желанието си да бъде бърз. Нищо, всичко е пред него, ще се научи правилно да разпределя силите си. На следващата олимпиада ще е на 100%

Българска работа е да стоиш пред телевизора и да намираш кусури на другия. Даже най вероятно не можеш и да плуваш, важното е да намираш кусури на хората нали.

Размина му се, язък! Деса Президентова, беше обещала да му прави бибитка пред караула, ако донесе медал.

Огромно БРАВО на момчето за постигнатото! И успех занапред!

Българска работа е такива като теб да стоят и да хейтват

Абсолютна лъжа. Из цял свят хората умеят да мислят критично и имат собствено мнение. Откакто има интернет, тази измислица "българска работа" вече не върви. Видиш ли, който не е съгласен с нас, значи само плюе като българин. Българска работа по-скоро е да обясняваш на всеки втори, че ако изрази мнението си и то не съвпада с идеалното, псевдопатриотично такова, значи е в грешка.

А ти откъде изпълзя

Ноемално е да сме на този хал с 3 000 000 напуанали страната като чета дивотиите тук Ако и този юнак ги прочете нищо чудно да плува под друг флаг, където няма да сипят ругатни и простотии по негов адрес. Браво на това дете. 18 години са нищо за този спорт.

Напусни и ти като не ти харесва не мизерник. Не спами едно и също под всяка статия. Тоя Миладинов е некадърен

Тоя е мега некадърен

Знаех си, тоя е уникално некадърен

Много добро представяне, нищо че не взе медал! Не разбирам обидните коментари по негов адрес, представи се много добре, а някои които не могат да си отлепят задника от стола сипят обиди...заради такива като вас държавата ни е зле...

Браво момче! Страхотно!

Само 8 в света. А ти къде си? В тройката ли?

Виж къф' ник си съчинил, сельо?

Плувец е, а не Лютви Местан!

Дивак!

Не, те просто да комплексирани и гледат да си излеят злобата и да стоят с дебелите си задници пред компютъра с ракия в ръка и да си бият ч.кии. Живота им ли е тежък или нещо друго, не знам...

Кое му е страхотното. Едно смислено изречение не може да сглоби тоя лузър. Да гледа как плува Дресел и да си направи сметката

Човека е спортист хванат за интервю веднага след финала. Вие реч като на Фидел Кастро ли очаквате от него?? Браво младеж!!

Потънали му цървулите за поуване и затова не спечели.. ха.ха.ха

ЦЪРВУЛ , ти можеш ли да плуваш въобще, че коментираш точно най-добрия ни плувец в МОМЕНТА И ОСМИ НА ОЛИМПИАДАТА... ЗА МОМЕНТА! БЪДЕЩЕТО Е ПРЕД НЕГО! Никога не си участвал на никакво състезание, че да коментираш в стил Бай Ганцо! В това съм убеден!

А ти едно смислено име! Той ще си напарави "сметката" и корекциите и ще стане медалист- в това съм сигурен! Ати, ще си останеш вечния мрънкялник, дето всичко и всеки са му виновни, че е... дебел, необразован, завистлив и не му върви! Дерзай с бирите и ракията , че там може и да вземеш да постигнеш върхове!

Добре, нека да анализирам тъпотията, която си сътворил. По твоята логика, щом не мога да стана от дивана и само гледам спорт по телевизията, то нямам право да коментирам. Или ако имам, то е, за да кажа нещо, което на теб ще ти хареса. Виждаш ли, колко глупаво звучи. Ако всички следваме съветите ти, то цял свят трябва само да мълчим. Не съм политик, спортист, журналист, актьор. Значи и тези теми отпадат, нали. Абе, коне с капаци, кога ще се научите, че всеки има право на мнение. Това, че на вас не ви харесва, не значи, че е грешно. Нацъкали му нашите плюсове и сега ще реши, че е казал нещо велико, а не поредната доза общи приказки.

Обясни ми как говореха нашите спортисти от миналото...особенно нашите Футболни говеда ...

Плувецът Кристиян Голомеев - син на легендарния Цветан Голомеев, изпревари дори тенис сензацията Стефанос Циципас Българинът Кристиян Голомеев бе избран за спортист №2 на Гърция за 2018 г. Роденият във Велинград Кристиян спечели сребърен медал за Гърция на 50 м свободен стил от европейското първенство по плуване в Глазгоу, като се размина на една десета от секундата от златния медал и европейската титла. Кристиян Голомеев е син на великана в българското плуване Цветан Голомеев и племенник на легендарния български баскетболист Атанас Голомеев. Кристиян е роден на 4 юли 1993 г. Майка му Кристина умира по време на раждането след медицинска грешка. Баща му Цветан решава да напусне страната и отглежда сина си в Гърция.

Наще олимпиици отидоха в Япония да харчат народните пари. Некадърен народ ей, гламав и некадърен..ха.ха.ха

Осми в света, това не е никак малко! Момчето пише история! След 4 години ще атакува седмото място! Гордейте се, българи! И се кефете!

Цървул си ти!

Проблемът е психически, а не физически! Щом след 50 секунди върхово физическо натоватване казва, че не издържал вече, това е психически проблем! 50 секунди!

Хахаха! Не можеш друго да измислиш! Нил-а много ти отива!

Ама ние какво очаквахме от него? Момчето на 18 години за пръв път на олимпиада и изведнъж от никъде да вземе златото? Това е нереалистично... И все пак да достигнеш финал за нашите възможности е постижение като се има впредвид, че не сме участвали на такъв от над 30 години. 8 в света си е 8 в света, както и да го гледаш. А и не забравяме, че влезе във финала с 4 време, като то беше по-слабо от личното му постижение. Значи човечеца може да плува. И вместо да се радваме, че имаме някакъв шанс в близкото бъдеще да имаме плувци на световна класа, а пък и защо не медалисти, ние какво правим - плюем го човека - ми не е редно и е много грозно! Браво на момчето!